αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDeloitte Ελλάδος: Η εταιρία που επιτρέπει στους εργαζομένους της να δουλεύουν remote, έχει ανοιχτές θέσεις

Deloitte Ελλάδος: Η εταιρία που επιτρέπει στους εργαζομένους της να δουλεύουν remote, έχει ανοιχτές θέσεις

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την στιγμή η Deloitte Ελλάδος. Οι θέσεις αφορούν την Αττική αλλά και την Βόρεια Ελλάδα. Παρακάτω μπορείς να δεις την σχετική λίστα με τις ειδικότητες. Πατώντας στον κάθε ενεργό link μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου.

Technology Risk Consultant

ORACLE FUSION DEVELOPER / CONSULTANT – CONSULTING – CORE BUSINESS OPERATIONS – SYSTEMS ENGINEERING

SENIOR JAVA DEVELOPERS / CONSULTANTS – CONSULTING – CORE BUSINESS OPERATIONS – SYSTEMS ENGINEERING

STRATEGY CONSULTANTS – CONSULTING – STRATEGY, ANALYTICS AND M&A – STRATEGY AND BUSINESS DESIGN

GRADUATE OPPORTUNITIES IN CONSULTING – CORE BUSINESS OPERATIONS – SYSTEMS ENGINEERING

JUNIOR CONSULTANT – TAX – GLOBAL INVESTMENT & INNOVATION INCENTIVES

Junior Developer Microsoft Dynamics AX@Thessaloniki

IT Audit Risk Advisory@Thessaloniki

MANAGER – TAX – TRANSFER PRICING

Η εταιρία της remote εργασίας

Η Deloitte Ελλάδος από αυτό τον μήνα ξεκίνησε να εφαρμόζει το πρόγραμμα «Deloitte goes Agile». Έτσι οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται συχνά από το σπίτι, να προσαρμόζουν την εργασία τους σε κάθε φάση της ζωής τους και να ντύνονται πιο άνετα εν ώρα εργασίας, σε καθημερινή πλέον βάση.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: « Η εταιρία ξεκινάει τη νέα χρονιά με την υπόσχεση να γίνει πιο ευέλικτη, εκπληρώνοντας τον σκοπό της “Make an Impact that Matters”. Εναρμονιζόμενη στις παγκόσμιες τάσεις και όντας η πρώτη συμβουλευτική εταιρεία στον κόσμο, σε έσοδα και αξία εμπορικού σήματος, η Deloitte συνεχίζει με συνδυαστικές αλλαγές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων της, τόσο εντός όσο και εκτός της εργασίας τους».

Η πρωτοβουλία «Deloitte goes Agile» βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

1. Έξυπνη εργασία, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως 6 φορές το μήνα και έως 2 φορές την εβδομάδα, βασιζόμενη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη εργοδότη – εργαζόμενου.

2. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, με την προσαρμογή της εργασίας στις διαφορετικές φάσεις ζωής και ανάγκες των εργαζομένων. Αυτό μπορεί να εκτείνεται από την προσαρμοσμένη ημι-απασχόληση μέχρι και ένα διάστημα απουσίας άνευ αποδοχών, σε περίπτωση που ο εργαζόμενος θελήσει να πραγματοποιήσει σε κάποιον στόχο εκτός εργασίας. (πχ εκπαίδευση)

3. Casual ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, στις εργάσιμες ημέρες που δεν περιλαμβάνουν συναντήσεις με πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, οι εργαζόμενοι μπορούν να υιοθετήσουν πιο άνετη, καθημερινή ενδυμασία (business casual)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − eleven =