αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑDeloitte Ελλάδος: Έκανε 101 προσλήψεις μέσα στο lockdown- Ποιες θέσεις έχει τώρα ανοιχτές

Deloitte Ελλάδος: Έκανε 101 προσλήψεις μέσα στο lockdown- Ποιες θέσεις έχει τώρα ανοιχτές

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκαν οι προσλήψεις στην Deloitte Ελλάδος, ακόμα και μέσα στο lockdown. Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, «σε όλη τη διάρκεια του lockdown, πραγματοποιήσαμε συνολικά 101 νέες προσλήψεις, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των τμημάτων και όλων των βαθμίδων, ακολουθώντας το προγραμματισμένο αρχικό πλάνο ανάπτυξης του οργανισμού. Σεβόμενοι, πρώτα από όλα, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων μας και των υποψηφίων, όλη η διαδικασία στελέχωσης έγινε ηλεκτρονικά, αξιοποιώντας την τεχνολογία, μέσω ψηφιακών συνεντεύξεων, παρουσιάσεων και assessment test».

Η εταιρία της remote εργασίας

Η Deloitte Ελλάδος από τον Φεβρουάριο ξεκίνησε να εφαρμόζει το πρόγραμμα «Deloitte goes Agile». Έτσι οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται συχνά από το σπίτι, να προσαρμόζουν την εργασία τους σε κάθε φάση της ζωής τους και να ντύνονται πιο άνετα εν ώρα εργασίας, σε καθημερινή πλέον βάση.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: « Η εταιρία ξεκινάει τη νέα χρονιά με την υπόσχεση να γίνει πιο ευέλικτη, εκπληρώνοντας τον σκοπό της “Make an Impact that Matters”. Εναρμονιζόμενη στις παγκόσμιες τάσεις και όντας η πρώτη συμβουλευτική εταιρεία στον κόσμο, σε έσοδα και αξία εμπορικού σήματος, η Deloitte συνεχίζει με συνδυαστικές αλλαγές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων της, τόσο εντός όσο και εκτός της εργασίας τους».

Η πρωτοβουλία «Deloitte goes Agile» βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

1. Έξυπνη εργασία, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως 6 φορές το μήνα και έως 2 φορές την εβδομάδα, βασιζόμενη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη εργοδότη – εργαζόμενου.

2. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, με την προσαρμογή της εργασίας στις διαφορετικές φάσεις ζωής και ανάγκες των εργαζομένων. Αυτό μπορεί να εκτείνεται από την προσαρμοσμένη ημι-απασχόληση μέχρι και ένα διάστημα απουσίας άνευ αποδοχών, σε περίπτωση που ο εργαζόμενος θελήσει να πραγματοποιήσει σε κάποιον στόχο εκτός εργασίας. (πχ εκπαίδευση)

3. Casual ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, στις εργάσιμες ημέρες που δεν περιλαμβάνουν συναντήσεις με πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, οι εργαζόμενοι μπορούν να υιοθετήσουν πιο άνετη, καθημερινή ενδυμασία (business casual)

Φυσικά το remote μοντέλο έγινε ακόμα πιο έντονο στην εταιρία, από την στιγμή που εξαπλώθηκε ο κορονοιός στην χώρα μας.

Ανοιχτές θέσεις

Η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή ανοιχτές θέσεις εργασίας. Οι θέσεις αφορούν την Αττική, αλλά και την Θεσσαλονίκη. Παρακάτω μπορείς να δεις την σχετική λίστα με τις ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + ten =