αρχικηVIRALDeer Island: Πωλείται νησί στη Σκωτία. Σε… τιμή ευκαιρίας

Deer Island: Πωλείται νησί στη Σκωτία. Σε… τιμή ευκαιρίας

Αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις ένα… δικό σου νησί, τότε ίσως αξίζει να τσεκάρεις το Deer Island. Πρόκειται για ένα νησί στη Σκωτία το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία. Με τιμή εκκίνησης τα 93.600 δολάρια. Ένα ποσό δηλαδή όχι… αστρονομικό, τηρουμένων των αναλογιών.

Το νησί διαθέτει 11 στρέμματα γης και βρίσκεται σε μια εκπληκτική και γαλήνια λίμνη στη πανέμορφη δυτική ακτή της Σκωτίας, όπως αναφέρει στην περιγραφή του ο οίκος δημοπρασιών Future Property.

Το ακατοίκητο νησί, στο Loch Moidart, είναι ένας χώρος που μπορεί ο κάτοχός του να «απολαμβάνει μηδενική πιθανότητα εισβολής» λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας του, συνεχίζει η Future Property.

Σύμφωνα με τον διευθυντή ακινήτων Stephen McCluskey, που μίλησε στο CNN, το νησί ανήκει στην ίδια οικογένεια τα τελευταία 500 χρόνια.

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα είναι ένας μακρινός γείτονας της οικογένειας του Βρετανού επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον, του οποίου η αδελφή Βανέσα είναι ιδιοκτήτρια του Eilean Shona, του κοντινότερου νησιού στο Deer Island. «Το χρησιμοποιούν ως επιχείρηση. Το Eilean Shona είναι μεγαλύτερο από το Deer Island. Πολύ μεγαλύτερο και διαθέτει σαλέ και ένα καταφύγιο για τους ιδιοκτήτες του» πρόσθεσε ο McCluskey.


Το Deer Island από την άλλη είναι «πραγματικά βράχος και δέντρα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω του και ποτέ δεν υπήρχε τίποτα πάνω του», συνέχισε ο McCluskey.


«Είναι εντελώς ακατοίκητο εδώ και 500 χρόνια».

Η διαδικτυακή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου, αλλά ο McCluskey έχει ήδη δει ενδιαφέρον από αρκετούς για την απόκτησή του.

Γίνεται βέβαια εύκολα κατανοητό, ότι σε μια δημοπρασία, και ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, η τελική τιμή μπορεί να διαμορφωθεί σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − fifteen =