αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑDeal 600 εκατ. δολαρίων: Η Compass εξαγοράζει την εταιρεία catering CH&CO

Deal 600 εκατ. δολαρίων: Η Compass εξαγοράζει την εταιρεία catering CH&CO

Η βρετανική εταιρεία catering Compass Group συμφώνησε τη Δευτέρα να εξαγοράσει την ανταγωνίστρια εταιρεία CH&CO σε μια συμφωνία που αποτιμά την εταιρεία τροφοδοσίας της Βασιλικής Όπερας στα 475 εκατομμύρια λίρες (603,73 εκατομμύρια δολάρια), συμπεριλαμβανομένου του χρέους, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη εξαγορά της στην Ευρώπη μέχρι σήμερα.

Η Compass, ο μεγαλύτερος όμιλος τροφοδοσίας στον κόσμο, προσπαθεί να κάνει μαζικές εξαγορές καθώς ανακάμπτει από την πανδημία.

Η CH&CO, η οποία υποστηρίζεται από τον όμιλο ιδιωτικών κεφαλαίων Equistone, παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας σε επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, αθλητικές και άλλες διοργανώσεις. Ορισμένοι από τους χώρους που εξυπηρετεί είναι η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, τα στούντιο Abbey Road και οι Βασιλικοί Βοτανικοί Κήποι στο Kew στο Λονδίνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Compass, Ντόμινικ Μπλέικμορ, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η ισχυρή ταυτότητα του εμπορικού σήματος της CH&CO θα επιτρέψει στην εταιρεία να αξιοποιήσειτις σημαντικές προοπτικές οικονομικής εξέλιξης που παρουσιάζει η αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + nineteen =