αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑCrypto.com: Κατέθεσε κατά λάθος σε γυναίκα 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Εκείνη αγόρασε πολυτελές σπίτι

Crypto.com: Κατέθεσε κατά λάθος σε γυναίκα 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Εκείνη αγόρασε πολυτελές σπίτι

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Bloomberg. Το Crypto.com, η εφαρμογή ψηφιακών νομισμάτων, ζητά την επιστροφή περίπου 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (7,2 εκατομμύρια δολάρια) που μεταφέρθηκαν κατά λάθος σε μια γυναίκα στη Μελβούρνη.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Σημαντικό μέρος του ποσού έχει ήδη δαπανηθεί, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός ακινήτου πέντε υπνοδωματίων ύψους 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας στα προάστια της Μελβούρνης.

Η εταιρεία ανακάλυψε κατά τη διάρκεια ελέγχου τον Δεκέμβριο ότι είχε κάνει λάθος κατά την επεξεργασία της επιστροφής των 100 δολαρίων Αυστραλίας επτά μήνες νωρίτερα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα οπως μετέδωσε αρχικά το Channel 7. Ένας αριθμός λογαριασμού είχε εισαχθεί κατά λάθος στο πεδίο του ποσού πληρωμής, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτώριας έδωσε εντολή να πουληθεί το σπίτι, το οποίο αγόρασε η αδερφή της γυναίκας, και τα χρήματα να επιστραφούν στην εταιρεία. Η υπόθεση αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο τον Οκτώβριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 14 =