αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCruiseInn – Γιατί να συμμετέχεις στην πιο ιδιαίτερη κρουαζιέρα που γίνεται στην Ελλάδα

CruiseInn – Γιατί να συμμετέχεις στην πιο ιδιαίτερη κρουαζιέρα που γίνεται στην Ελλάδα

Το CruiseInn επανέρχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 2-9 Ιουλίου και το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε ένα διαδραστικό κέντρο εργασίας με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.

Οι φετινοί συμμετέχοντες είτε ατομικά είτε ομαδικά και χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν κάποια επιχειρηματική ιδέα καλούνται να χτίσουν νέα τεχνολογικά προϊόντα, που θα απευθύνονται στους κλάδους του Τουρισμού της Ναυτιλίας και της Οινογαστρονομίας.

Αν είσαι software developer, marketer, designer, business developer, έχεις μια ιδέα ή startup που δραστηριοποιείται στους κλάδους του Τουρισμού, Ναυτιλίας και Γαστρονομίας, το CruiseInn είναι η δική σου ευκαιρία!

Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Cisco & Logicom Distribution και ειδικά για την φετινή οργάνωση του CruiseInn δομήθηκαν challenges τα οποία θα αποτελέσουν την βάση για την ανάπτυξη των νέων εταιρειών ή την περαιτέρω ανάπτυξη υπαρχόντων προϊόντων-εταιρειών που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα.

Τα challenges προκύπτουν από πραγματικές ανάγκες εδραιωμένων επιχειρήσεων στο χώρο όπως η Celestyal Cruises, Cisco, Logicom Distribution και SantoWines, και στοχεύουν πρώτον, στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας σε τουριστικά καταλύματα ή σε κρουαζιερόπλοια και σκάφη αναψυχής κάνονας χρήση wearables/κινητών τηλεφώνων και έξυπνων δικτύων και δεύτερον, στην ανάπτυξη συστημάτων για αποδοτικότερο έλεγχο και την διασφάλιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων που προέρχονται από τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής.

Τα challenges θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες του CruiseInn, πριν την αναχώρηση του, στην πρώτη επίσημη συνάντηση μας για φέτος στα γραφεία της Cisco. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εργαλεία και τις πλατφόρμες της εταιρείας στις οποίες θα βασιστούν για να αναπτύξουν τα νέα προϊόντα – υπηρεσίες.

Οι καλύτερες εξ’ αυτών θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλo ύψους 1.000 ευρώ και θα έχουν την ολιστική υποστήριξη της Cisco & Logicom Distribution στην περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος από την πραγματοποίηση πιλοτικών εφαρμογών μέχρι την κυκλοφορία τους στην αγορά!

Σε αυτό το ταξίδι θα είναι μαζί σου υψηλά καταρτισμένοι επαγγελματίες – εκπαιδευτές που διαθέτουν όλη την γνώση και εμπειρία για να σε υποστηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν σε αυτή σου την προσπάθεια, μέσα από εξειδικευμένα workshops, ομιλίες και mentoring sessions.

Επιπλέον, στα πλαίσια του προγράμματος και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότης και καινοτομίας οργανώνουμε συναντήσεις δικτύωσης σε επιλεγμένους προορισμούς του CruiseInn. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τοπικούς επιχειρηματίες ή νέους επαγγελματίες που εδρεύουν στις τοπικές κοινότητες καινοτομίας με σκοπό την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και την στοχευμένη προώθηση των προϊόντων – υπηρεσιών τους σε υποψήφιους πελάτες.

Καταλήγοντας, κρουαζιέρα χωρίς χαλαρές στιγμές δεν γίνεται οπότε οι φετινοί CruiseInners θα έχουν τον χρόνο να περιπλανηθούν στους μοναδικούς προορισμούς της κρουαζιέρας και να συμμετέχουν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχουμε οργανώσει ειδικά για την εκδήλωση σε συνεργασία με την Celestyal Cruises.

Υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 31 Μαΐου στο getcruiseinn.com, ώστε να έχετε την ευκαιρία να σαλπάρετε και εσείς με το πλοίο επιχειρηματικότητας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 14 =