αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCreta Farms εναντίον Δομαζάκη: Να καταθέσει την πρόταση του. Ψευδείς οι καταγγελίες του

Creta Farms εναντίον Δομαζάκη: Να καταθέσει την πρόταση του. Ψευδείς οι καταγγελίες του

Ο εσωτερικός πόλεμος… καλά κρατεί στην Creta Farms. Μετά την χτεσινή ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη, η εταιρία περνά στην αντεπίθεση και το καλεί να καταθέσει την πρόταση του για την σωτηρία της Creta Farms. Ενώ γίνεται λόγος και για ψευδείς καταγγελίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Creta Farms

Σε συνέχεια της από 27/08/2019 ανακοίνωσης του κ. Κ. Δομαζάκη στα ΜΜΕ με θέμα « Η κλεψύδρα για την Creta Farms αδειάζει άμεσα», η Εταιρία ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες και με υποψήφιους επενδυτές για την εξεύρεση ενδιάμεσης χρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τον κ. Θ. Δουζόγλου όπως καταθέσει άμεσα την πρότασή του στα πιστωτικά ιδρύματα, στην Εταιρία ή στην ERNST & YOUNG που έχει επιφορτιστεί με το έργο της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για την Εταιρία. Υπενθυμίζουμε στο επενδυτικό κοινό ότι από τις 26/06/2019 που ο κ. Κ. Δομαζάκης υπέβαλλε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων το “Letter of Intent” του κ. Θ. Δουζόγλου, ουδεμία επίσημη πρόταση έχει υποβληθεί από τον φερόμενο ως επενδυτή.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ανυπόστατες ή ψευδείς καταγγελίες της εν λόγω ανακοίνωσης, η Εταιρία έχει προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία και διαφύλαξη της φήμης και της περιουσίας της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =