αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑCoolnew PDF: Ένα εργαλείο για ανάγνωση και επεξεργασία PDF αρχείων. Και μετατροπή σε Word

Coolnew PDF: Ένα εργαλείο για ανάγνωση και επεξεργασία PDF αρχείων. Και μετατροπή σε Word

Αν δουλεύεις συχνά με PDF αρχεία, τότε το πρόγραμμα Coolnew PDF ίσως σου φανεί χρήσιμο.

Με αυτό μπορείς να επεξεργαστείς PDF. Με κάθε επεξεργασία κειμένου, διατηρείται η μορφοποίηση κειμένου, το στυλ της γραμματοσειράς και όλες οι συναφείς ρυθμίσεις οπότε δεν υπάρχει ο φόβος για μια μικρή διόρθωση να «χαλάσει» ένα μεγάλο κομμάτι κειμένου. Έτσι, οποιεσδήποτε μικρές διορθώσεις μπορούν να γίνονται επί τόπου, σαν να ήταν βρισκόταν ακόμη στο στάδιο δημιουργίας.

Στο κομμάτι ανάγνωσης PDF, υπάρχουν επιλογές για απλό “Read Mode”, αλλά και δυνατότητα εναλλαγής σε “full-screen mode” και σε διάταξη “slides” για ευκολότερη διαχείριση πολλαπλών σελίδων. Φυσικά, σε κάθε mode δίνεται η δυνατότητα για zoom αλλά κυρίως, για περιστροφή της εικόνας, ώστε είτε σε φορητές συσκευές είτε σε σταθερούς υπολογιστές, το περιεχόμενο της σελίδας να προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον χρήστη.

Σειρά έχει το κομμάτι της μετατροπής, όπου το Coolnew PDF κάνει «θαύματα» έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει αρχεία από και προς αρκετά formats (PDF προς Word, Excel, Powerpoint, CAD, Text και εικόνες) αλλά και το αντίστροφο. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής μαζικά, οπότε η όλη διαδικασία επιταχύνεται και αυτοματοποιείται.

H τιμή: Μπορείς καταρχάς να αξιοποιήσεις ένα δωρεάν trial για 7 ημέρες. Στην συνέχεια, η συνδρομή είναι στα 39 ευρώ ανά έτος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =