αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ#cook4heroes: Τρία Αθηναϊκά εστιατόρια μαγειρεύουν φαγητό για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς

#cook4heroes: Τρία Αθηναϊκά εστιατόρια μαγειρεύουν φαγητό για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς

Τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των Wise Food Stories – θεσμό που πραγματεύεται θέματα που σχετίζονται με το φαγητό και υποστηρίζει την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην κοινωνία – και με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων τα συγκεκριμένα εστιατόρια υλοποιούν την ενέργεια αρωγής #cook4heroes. 

Τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19. H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων. 

Το #cook4heroes πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών Super Market «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», «Φλωρίδης», «Νασόπουλος», «Κιβωτός του Δήμου», «Ευγενία Ιωάννα Κατσαρού» και «Bbpackaging». 

Σημειώνεται ότι όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε αυτή την πρωτοβουλία θα αναβαθμίζονται και θα επικαιροποιούνται, όταν και όπως χρειάζεται και επιβάλλεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των φορέων της δημόσιας υγείας. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =