αρχικηVIRALConfesor GO: Η εφαρμογή που σου βρίσκει τον πλησιέστερο ιερέα… για να εξομολογηθείς

Confesor GO: Η εφαρμογή που σου βρίσκει τον πλησιέστερο ιερέα… για να εξομολογηθείς

Οι δημιουργοί των mobile application σε όλο τον κόσμο, έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Και προσπαθούν να «συνδέσουν» το οτιδήποτε, με τις νέες τεχνολογίες. Όπως έκαναν κάποιοι άνθρωποι στην Ισπανία. Δημιουργώντας μια εφαρμογή, μέσω της οποία ο χρήστης μπορεί να βρει τον πλησιέστερο ιερέα για να εξομολογηθεί.

Η εφαρμογή, που ονομάζεται “Confesor GO”, ανιχνεύει τη γεωγραφική θέση του χρήστη και ανοίγει ένα χάρτη που του δείχνει πού μπορεί να βρει τον ιερέα ο οποίος “είναι διαθέσιμος σε πραγματικό χρόνο, για να ακούσει τις… αμαρτίες σας”.

Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με το όνομα του κληρικού που έχει επιλεγεί, το έτος γέννησης και τη χειροτονία. Οι ιερείς που συμμετέχουν στην εφαρμογή, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο σε εκκλησίες αλλά και σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, όπως “σε ένα πάρκο στην πόλη σας,” σύμφωνα με τους προγραμματιστές. Εάν ο χρήστης επιλέξει τη τελευταία λύση, τότε θα εμφανίζεται η εικόνα του ιερέα.

Αφού ο χρήστης επιλέξει τον κληρικό, η εφαρμογή θα του δείξει την απόσταση που χωρίζει τους δύο, καθώς και τη συντομότερη διαδρομή για να φτάσει στο χώρο εξομολόγησης. Δείτε το παραπάνω χαρακτηριστικό βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 18 =