αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCollette Divitto: Η κοπέλα με σύνδρομο Down, που έβρισκε κλειστές πόρτες κι όμως έγινε πετυχημένη επιχειρηματίας

Collette Divitto: Η κοπέλα με σύνδρομο Down, που έβρισκε κλειστές πόρτες κι όμως έγινε πετυχημένη επιχειρηματίας

Η Collette Divitto ξέρει να φτιάχνει καλά μπισκότα, σήμερα στα 26 της θέλει να μάθει πώς να διευθύνει μια επιχείρηση. Η νεαρή κοπέλα που έχει σύνδρομο Down από την ηλικία των 15 έψηνε συνέχεια στον ελεύθερο χρόνο της στην κουζίνα της οικογένειας.

Η Collette συνειδητοποίησε ότι η αγάπη της για το ψήσιμο ήταν κάτι παραπάνω από χόμπι και αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα.

3b1be96200000578-0-image-a-8_1481129534836Όταν ήταν 22 ετών άρχισε να στέλνει βιογραφικά σε παρόμοιες θέσεις στη Βοστώνη. Σε όσες συνεντεύξεις κι αν πήγε, έβρισκε μπροστά της κλειστές πόρτες και ευγενικές απορρίψεις, όπως λέει το CNN Greece.

Η νεαρή ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και με τη βοήθεια της μητέρας και της αδελφής της ξεκίνησε την δική της επιχείρηση με μπισκότα που έφτιαχνε η ίδια με μυστική συνταγή, με σοκολάτα και κανέλα. Σήμερα στα 26 της χρόνια είναι χαρούμενη που λόγω της αύξησης της δουλειάς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =