αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCoffee Qubes: Το Ελληνικό brand που έφτιαξε… παγάκια από καφέ. Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα

Coffee Qubes: Το Ελληνικό brand που έφτιαξε… παγάκια από καφέ. Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα

Αν σκέφτεσαι να ανοίξεις ένα δικό σου καφέ και θες να προσφέρεις κάτι διαφορετικό, τότε μπορείς να δεις την επιλογή της Coffee Qubes. «Η Coffee Qubes μας ξανασυστήνει τον καφέ, διαθέτοντας ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς δημιούργησε παγάκια από καφέ. Μια ιδέα μοναδικά ελκυστική για τους λάτρεις του καφέ, ένα ρόφημα υψηλής ποιότητας που κρατά τα χαρακτηριστικά του και μας συντροφεύει περισσότερο από κάθε άλλον καφέ. Ένας καφές που «δεν τελειώνει» είναι αυτός που η Coffee Qubes προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της» σημειώνει η αλυσίδα.

Και συμπληρώνει: «Το καφέ take away και delivery είναι μια αγορά με υψηλή και αυξανόμενη ζήτηση, που έχει γίνει τρόπος ζωής. Σε αυτό το κορεσμένο και επαναλαμβανόμενο περιβάλλον… ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά! Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια μάς συστήνει τους «Κυβούληδες», τα παγάκια από καφέ!».

Τα καταστήματα Coffee Qubes συνδυάζουν τον καλύτερο καφέ με εξαιρετικές επιλογές πρωινού και σνακ. Σκοπός είναι η αυξημένη μέση απόδειξη ανά παραγγελία, ώστε να αυξηθεί ο τζίρος και η κερδοφορία του καταστήματος.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα Coffee Qubes μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα έτσι όπως τα παραθέτει το franchise.gr.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 25 – 50 τ.μ. + 20 τ.μ. αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 66.000 Ευρώ

περιλαμβάνει μελέτη και κατασκευή χώρου , εξοπλισμό και entry fees

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − 1 =