αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNN: Ο CEO της χρονιάς είναι Έλληνας

CNN: Ο CEO της χρονιάς είναι Έλληνας

Ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ανακηρύχθηκε CEO χρονιάς από το CNN Business. «Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να μην έχει τελειώσει ακόμα, όμως η ζωή σε πολλούς τομείς έχει επιστρέψει σε κάτι που προσομοιάζει την κανονικότητα  για πολλούς. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι υπάρχουν πλέον πολύ περισσότερα εμβόλια κατά του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Pfizer», σημειώνει το CNN.

Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το CNN Business ανακήρυξε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ως τον CEO της χρονιάς.

Άλμπερτ Μπουρλά – «Μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα, το χάπι της Pfizer θα  σώσει εκατομμύρια ζωές» - ΤΑ ΝΕΑ

Το CNN Business εξέτασε αρκετούς άλλους CEO μεταξύ των οποίων τη Lisa Su της AMD, τον Jim Farley της Ford, τον Marvin Ellison της Lowe, τον David Solomon της Goldman Sachs, τον Sundar Pichai της Alphabet και τον Elon Musk της SpaceX πρόσωπο της χρονιάς του Time.

Αλλά ο Μπουρλά ήταν η επιλογή του CNN για όλα όσα έκανε η Pfizer σε μια χρονιά όπου τα εμβόλια Covid έγιναν mainstream (το εμβόλιο μάλιστα ανακηρύχθηκε λέξη της χρονιάς από το λεξικό Merriam-Webster) και βοήθησε στη σταθεροποίηση της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας.

“Η Pfizer έκανε πολύ καλό για την ανθρωπότητα και είμαστε πολύ, πολύ περήφανοι γι’ αυτό”, δήλωσε ο Bourla σε συνέντευξή του στο CNN Business. “Όχι μόνο μπορέσαμε να σώσουμε τόσες πολλές ζωές αλλά απολαμβάνουμε υψηλά επίπεδα εταιρικής φήμης αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι μας συμπαθούν”.

Επιπλέον, η Pfizer έχει αναπτύξει ένα χάπι που θα μπορούσε να μειώσει δραστικά τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, νοσηλείας και θανάτου για τα άτομα που προσβάλλονται από τον κορονοϊό

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + sixteen =