αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: To 50% των εργαζομένων παραιτούνται λόγω ενός κακού manager. Οι 10 συμπεριφορές που οδηγούν στην έξοδο

CNBC: To 50% των εργαζομένων παραιτούνται λόγω ενός κακού manager. Οι 10 συμπεριφορές που οδηγούν στην έξοδο

«Οι άνθρωποι δεν παραιτούνται από τις δουλειές τους. Παραιτούνται από τον κακό manager τους», λέει μία γνωστή φράση. Και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Πολλοί υπάλληλοι έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση κάποια στιγμή. Ίσως και εσύ: Τα projects είναι ελκυστικά και οι συνάδελφοί σας είναι υπέροχοι, αλλά η σχέση σας με το αφεντικό σας, σας κάνει να κοιτάτε κάθε ημέρα το ρολόι περιμένοντας… να σχολάσετε.

Μια μελέτη της Gallup σε περισσότερους από 7.000 εργαζομένους στις ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι το 50% των ανθρώπων εγκαταλείπουν τη δουλειά τους για να φύγουν από τον διευθυντή τους, κάποια στιγμή στη καριέρα τους, προκειμένου να βελτιώσουν τη συνολική τους ζωή.

Αλλά ποιες συμπεριφορές διευθυντών προκαλούν περισσότερο την οργή των εργαζομένων; Το CNBC σε άρθρο του παραθέτει τις 10 συμπεριφορές των managers που δεν είναι αποδεκτές, και οδηγούν πολλούς εργαζομένους στην παραίτηση. Στην κορυφή, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες, βλέπουμε την τάση των διευθυντών να έχουν «ευνοούμενους» εργαζομένους μέσα στις εταιρίες- άρα δεν υπάρχει αξιοκρατία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − one =