αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: 20 δουλειές που γίνονται remote και μπορούν να σου φέρουν εισόδημα 100.000 δολαρίων τον χρόνο (ή ακόμα περισσότερα)

CNBC: 20 δουλειές που γίνονται remote και μπορούν να σου φέρουν εισόδημα 100.000 δολαρίων τον χρόνο (ή ακόμα περισσότερα)

Οι remote θέσεις εργασίας πολλαπλασιάστηκαν μέσα στην πανδημία. Και είναι μια τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και στην μετα-covid εποχή. Το πεδίο στην αγορά εργασίας δείχνει να αλλάζει, και πολλοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν remote, με εργαλείο το laptop τους.

Το CNBC σε άρθρο του παραθέτει κάτι ενδιαφέρον: Τις 20 δουλειές που γίνονται remote και μπορούν να σου φέρουν εισόδημα 100.000 δολαρίων τον χρόνο (ή ακόμα περισσότερα). Η λίστα έχει προκύψει μετά από επεξεργασία στις αγγελίες που έχουν αναρτηθεί στην γνωστή πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας FlexJobs. Η ίδια ανάλυση δείχνει ότι πλέον έχουν διπλασιαστεί οι ανοιχτές θέσεις εργασίας που δίνουν και remote δυνατότητα.

Ακολουθεί λοιπόν το top-20 με τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα που μπορούν να γίνουν remote. Τα στοιχεία εστιάζουν στην αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο μπορούν σίγουρα να σου φανούν χρήσιμα για να δεις τις τάσεις που επικρατούν. Και, γιατί όχι, αφού μιλάμε για remote θέσεις, να αναζητήσεις και κάποιες ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 6 =