αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: Ψάχνεις για επιπλέον εισόδημα; Εδώ είναι 4 τρόποι για να βγάλεις έως 1.000 δολάρια τον μήνα

CNBC: Ψάχνεις για επιπλέον εισόδημα; Εδώ είναι 4 τρόποι για να βγάλεις έως 1.000 δολάρια τον μήνα

Έχουμε γράψει αρκετές λίστες με projects που μπορεί να ξεκινήσει κάποιος, ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού του. Και να έχει ένα παράλληλο εισόδημα. Είναι επίσης πιθανό να έχεις ακούσει πολλούς experts να μιλούν για το πως μπορείς να βγάλεις χρήματα από ένα side project

Εάν αναζητάτε μία επιπλέον πηγή εισοδήματος, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε ή ποιες δεξιότητες έχετε να προσφέρετε, υπάρχουν πιθανώς αρκετές επιλογές στις οποίες μπορείτε να «βουτήξετε» αμέσως. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αρκεί ένα laptop και μία σύνδεση στο ίντερνετ.

Τέσσερις επιλογές παραθέτει το αμερικανικό CNBC. Και όπως δηλώνουν οι άνθρωποι που έχουν ήδη ξεκινήσει τέτοια projects, βγάζουν έως 1.000 δολάρια τον μήνα. Μάλιστα δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία.

House Sitting

Οι House sitters θα πάνε στο σπίτι κάποιου και θα κάνουν καθημερινές εργασίες. Μπορεί να παραλαμβάνουν την αλληλογραφία τους, να ποτίζουν τα φυτά τους, να καθαρίζουν και ούτω καθεξής ενώ λείπουν, λέει η Latasha Peterson, αρθρογράφος του side hustle blog, Arts and Budgets. Προσθέτει ότι αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη φροντίδα των κατοικίδιων τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Carecom, τα καθήκοντα αυτά αμείβονται με έως και 39 δολάρια την ώρα.

Διαδικτυακές έρευνες

Μια άλλη εύκολη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι οι διαδικτυακές έρευνες, μέσω των οποίων οι εταιρείες κάνουν έρευνα αγοράς σχετικά με τα προϊόντα τους για να δουν τι ενδιαφέρουν τους πιθανούς πελάτες. Αυτές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, μόνες ή ομαδικά. Συνήθως χρειάζονται μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί μία έρευνα, και μπορείς να πληρωθείς εύκολα ακόμα και μέσω Paypal.

Δοκιμάστε να εγγραφείτε για να λάβετε μέρος σε έρευνες και να κάνετε ομάδες ερευνών μέσω ιστοτόπων όπως το Mindswarms, το Find Focus Groups, το Respondent ή το Fieldwork.

Affiliate marketing

Εάν είστε καλοί στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Affiliate marketing θα μπορούσε να είναι μια επιλογή και για εσάς. Είναι επίσης ένα μοντέλο που μπορείς να δουλέψεις μέσα από το δικό σου blog, όπως έχουμε πει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Πρόκειται για προμόσιον προϊόντων ή υπηρεσιών, και πληρώνεσαι με βάση τις πωλήσεις. Υπάρχουν και ελληνικές εταιρίες που παρέχουν τέτοια προγράμματα. Όλα γίνονται μέσω ειδικών links που μπορείτε να βάλετε στις περιγραφές των βίντεό σας, στα άρθρα ή στα social media σας, εξηγεί η side hustle expert Julie Berninger. Όταν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράζει το προϊόν, μπορείτε να κερδίσετε μια προμήθεια. Συνήθως βέβαια τα έσοδα είναι μικρά από αυτό το μοντέλο. Μπορεί να λειτουργήσει ως ένα συμπληρωματικό εισόδημα.

Πωλήσεις στο Etsy

Τέλος, το άρθρο συνιστά να προσπαθήσετε να πουλήσετε οτιδήποτε μπορείτε να κατασκευάσετε οι ίδιοι στο Etsy. Μερικά από τα πιο περιζήτητα αγαθά στο εξωτερικό, είναι τα εκτυπώσιμα. Τα εκτυπώσιμα είναι λίστες, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικές κάρτες και ούτω καθεξής που οι άνθρωποι αγοράζουν στο Etsy και στη συνέχεια εκτυπώνουν στο σπίτι ή στέλνουν ηλεκτρονικά. Σκεφτείτε ότι πλησιάζει μια γιορτή ή μια μεγάλη εκδήλωση, κοιτάξτε τριγύρω σε ιστότοπους όπως το Pinterest για να δείτε τι είδους ψηφιακά προϊόντα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για αυτό και, στη συνέχεια, σκεφτείτε μερικές παρόμοιες ιδέες για προϊόντα.

Η Berninger συνιστά να δημιουργήσετε τα προϊόντα σας σε έναν ιστότοπο όπως το Canva, ο οποίος είναι δωρεάν και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε το προϊόν σας στο Etsy χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο, την περιγραφή και τις ετικέτες. «Οι πωλήσεις στο Etsy είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα λόγω του χαμηλού κόστους», λέει η Berninger που βγάζει περίπου 1.000 δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα από αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + twelve =