αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: Ο 19χρονος που έγινε σταρ στο TikTok και βγάζει 1.000 δολάρια μέσα σε ένα λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

CNBC: Ο 19χρονος που έγινε σταρ στο TikTok και βγάζει 1.000 δολάρια μέσα σε ένα λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο γρήγορα μπορεί να έρθει μια επιτυχία; Ο Josh Richards τα κατάφερε πολύ νωρίς. Σήμερα, στα 19 του, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς influencers στο TikTok και όπως σημειώνει το αμερικανικό CNBC βγάζει 1.000 δολάρια μέσα σε ένα λεπτό.

Όπως τονίζει ο ίδιος στο CNBC, αρχικά είχε βάλει έναν στόχο για 10.000 followers στα social media. Ξεκίνησε να μελετά βίντεο… με τις ώρες. Με στόχο, όπως εξηγεί, να καταλάβει τις διαφορές ανάμεσα στα viral βίντεο και στα «μέτρια» βίντεο.

Ξεκίνησε να κάνει κάποια tutorial βίντεο, τα οποία γρήγορα έγιναν πολύ δημοφιλή, συγκεντρώνοντας πολλά views. Στην συνέχεια ήρθαν και τα live streams, και η άνοδος συνεχίστηκε. «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή σε όλες τις πλατφόρμες, έχω πάνω από 35 εκατ. followers», λέει ο 19χρονος.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο, ξεκίνησε να κάνει live streams, 4 ωρών, κάθε ημέρα. Σταθερό πρόγραμμα κάθε ημέρα. Και οι θεατές έκαναν donations βοηθώντας τον έτσι να έχει έσοδα πολύ γρήγορα.

Ο Josh Richards περιγράφει πως άρχισαν να αυξάνονται κλιμακωτά τα έσοδα του, όσο ανέπτυσσε το κοινό του στα social media. Παραδέχεται ότι έκανε και… σπατάλες, αφού βρέθηκε σε νεαρή ηλικία με πολλά χρήματα στα χέρια του. Τώρα δείχνει να διαχειρίζεται με πιο σοβαρό τρόπο τα χρήματα που βγάζει. Και έχει ξεκινήσει τις επενδύσεις.

Είναι βέβαια προφανές, ότι με τόσο μεγάλο κοινό στα social media, μπορείς να κλείσεις τα δικά σου «χρυσά» deals με εταιρίες. Και να αναπτυχθείς ακόμα περισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − three =