αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: Αυτές είναι οι 10 παράλληλες δουλειές που μπορείς να κάνεις μέσω Fiverr και δίνουν τα περισσότερα χρήματα

CNBC: Αυτές είναι οι 10 παράλληλες δουλειές που μπορείς να κάνεις μέσω Fiverr και δίνουν τα περισσότερα χρήματα

Μέσα στην περίοδο της πανδημίας πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν επιπλέον χρήματα μέσα από κάποιο παράλληλο online project. Οι νέες τεχνολογίες άλλωστε δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και από το δωμάτιο σου, με ένα laptop και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ, και να βρεις πελάτες ακόμα και από την άλλη άκρη της Γης.

Για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες που ξεκινούν τώρα, οι πλατφόρμες όπως το Fiverr, δηλαδή ένα online marketplace που συνδέει ελεύθερους επαγγελματίες με επιχειρήσεις που μπορεί να χρειάζονται ψηφιακές υπηρεσίες, είναι το κλειδί για αναπτύξουν την παράλληλη δραστηριότητα τους. Και φυσικά να βγάλουν χρήματα.

Αλλά ποιες είναι οι δουλειές που μπορούν να σου φέρουν τα περισσότερα χρήματα; «Παρατηρήσαμε ότι οι δουλειές που υποστηρίζουν την ανάπτυξη του brand μιας επιχείρησης, όπως το μάρκετινγκ στα social media, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και η κατασκευή ιστοσελίδων, ήταν μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες που συχνά προσφέρονταν με το υψηλότερο μέσο όρο κερδών», λέει στο CNBC ένας εκπρόσωπος της διάσημης πλατφόρμας Canva.

Το αμερικανικό δίκτυο παραθέτει και μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις τις 10 παράλληλες δουλειές που μπορείς να κάνεις μέσω Fiverr και φέρνουν τα περισσότερα χρήματα. Τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά προέκυψαν με βάση τα δεδομένα στην αγορά των ΗΠΑ. Ωστόσο μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για τις πιο ακριβοπληρωμένες online υπηρεσίες. Οι τιμές είναι ανά deal. Άρα αν κλείσεις παραπάνω από ένα deal μέσα σε ένα μήνα ως freelancer, τα έσοδα σου μπορούν να πολλαπλασιαστούν.

Το Top-10

  1. Website Design – $700  
  2. Social Media Manager – $675  
  3. Proofreading and Editing – $660 
  4. CV, Cover Letter and Resume Writing – $600  
  5. Website Building – $580  
  6. 3D and 2D Modeling – $550  
  7. Business Consulting – $500  
  8. Social Media Advertising – $500  
  9. Graphic Design – $500 
  10. Presentation – $450  
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − ten =