αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCNBC: Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες remote προοπτικές (και πόσο σε πληρώνουν)

CNBC: Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες remote προοπτικές (και πόσο σε πληρώνουν)

Καθώς ορισμένες εταιρείες προσπαθούν να επιστρέψουν στο γραφείο το 2022, άλλες επεκτείνουν τις ευκαιρίες remote εργασίας, ανταποκρινόμενες στην αυξημένη ζήτηση των εργαζομένων για ευελιξία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Νέα έρευνα από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, ωστόσο, δείχνει ότι ορισμένες βιομηχανίες αγκαλιάζουν την εξ αποστάσεως εργασία πιο γρήγορα από άλλες. Ενώ πάνω από το 60% των προγραμματιστών λογισμικού και των αναλυτών που κάνουν έρευνας αγοράς είναι σε θέση να εργάζονται από το σπίτι, λιγότερο από το 1% αυτών που εργάζονται στις κατασκευές, την υγειονομική περίθαλψη ή τις υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους εξ αποστάσεως. Η έρευνα περιλάμβανε μόνο μόνιμες ευκαιρίες remote εργασίας, όχι πιθανές προσωρινές ρυθμίσεις που έγιναν λόγω της πανδημίας.

«Αν πρέπει να αλληλεπιδράσετε με συναδέλφους ή με το ευρύ κοινό αυτοπροσώπως ή να έχετε μια κρίσιμη δουλειά πρώτης γραμμής που σχετίζεται με την πανδημία, αυτό περιορίζει πραγματικά την δυνατότητα σας να εργάζεστε εξ αποστάσεως», είπε ο Jesus Ranon, οικονομολόγος στο Γραφείο Στατιστικών Εργασίας.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, προκύπτει η παρακάτω λίστα, την οποία δημοσιεύει το CNBC. Είναι τα 10 επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες remote προοπτικές. Αμέσως μετά θα δεις και τι μέσο ετήσιο μισθό δίνει το κάθε ένα επάγγελμα. Σημειώνεται ότι οι υπολογισμοί έχουν γίνει με βάση δεδομένα ΗΠΑ. Αλλα μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για την δυναμική που αναπτύσσει το κάθε επάγγελμα.

1# Μέσος μισθός: 86.650 $

2# Μέσος μισθός: 65.810 $

3# Μέσος μισθός: 110.140 $

4# Μέσος μισθός: 116.780 $

5# Μέσος μισθός: 126.930 $

6# Μέσος μισθός: 59.610 $

7# Μέσος μισθός: 89.190 $

8# Μέσος μισθός: 151.150 $

9# Μέσος μισθός: 132.290 $

10# Μέσος μισθός: 93.730 $

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − five =