αρχικηVIRALClubHouse: Ένας χώρος για networking, συναντήσεις και workshops άνοιξε στη Μαρίνα Φλοίσβου

ClubHouse: Ένας χώρος για networking, συναντήσεις και workshops άνοιξε στη Μαρίνα Φλοίσβου

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μαρίνα Φλοίσβου, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το ClubHouse: ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής που ιδρύθηκε από το CEO Clubs Greece  για  να χρησιμοποιείται από τα μέλη του.

Διαμορφωμένο σε μοντέρνο στυλ, διακοσμημένο με απαράμιλλη καλαισθησία, και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το ClubHouse θα στεγάζει εφεξής τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται χάρη στην εξαιρετική υποδομή που διατίθεται και τη συνολική ποιότητα του χώρου.

https://banks.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/CEO-CLUB-00011-HDR.jpg

Σχετικά με το CEO Clubs:

Το CEO Clubs Greece ιδρύθηκε το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs Int’l, ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως, με πάνω από 15,000 μέλη. Μετά από 13 χρόνια δράσης, το CEO Clubs Greece αναγνωρίζεται πλέον ως το πιο προοδευτικό Club επιτυχημένων CEOs and Επιχειρηματιών στη χώρα μας – μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής – και απαριθμεί 150 μέλη, των οποίων το σύνολο του τζίρου των επιχειρήσεων ανέρχεται στο 4,5% του ΑΕΠ της χώρας. Τον Σεπτέμβριο 2022, οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του επεκτάθηκαν με την ίδρυση του ClubHouse, ενός premium ιδιωτικού χώρου υψηλής αισθητικής, προορισμένο αποκλειστικά για τα μέλη του Club.

Σκοπός του CEO Clubs Greece είναι η αέναη αναβάθμιση της ζωής των μελών του και η ενίσχυση της επιρροής τους στο υγειές επιχειρείν. Μέσα από σειρά forums και circles που διοργανώνει, το Club καλλιεργεί τη γνώση και την ουσιαστική δικτύωση, προάγοντας την εξωστρέφεια και εμπνέοντας τα μέλη του προς την επανεξέταση, αναθεώρηση, και συν-δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις ομάδες τους, τους οργανισμούς τους, και την κοινωνία γενικότερα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το CEO Clubs Greece να αποτελεί σήμερα τον κύριο πόλο έλξης των ηγετών εκείνων που διαρκώς επιδιώκουν την βελτίωση και την αριστεία μέσω της ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − four =