αρχικηVIRALClub της Αθήνας λειτουργούσε μετά τις 12 το βράδυ. Πρόστιμα στους 141 θαμώνες και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη

Club της Αθήνας λειτουργούσε μετά τις 12 το βράδυ. Πρόστιμα στους 141 θαμώνες και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη

Διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και επικείμενη σφράγιση σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας που παραβίασε τα μέτρα. Συγκεκριμένα, σε κλαμπ της οδού Λιοσίων, λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο μετά από πληροφορίες ότι το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι εντός του χώρου υπήρχαν ακόμη δεκάδες θαμώνες.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και επί τόπου έφτασαν περισσότερα από 10 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οικείων Αστυνομικών Τμημάτων, μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τζιπ της ΟΠΚΕ με πάνοπλους αστυνομικούς. Για περίπου μισή ώρα συνεχίζονταν οι αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους του καταστήματος, με την ΕΛ.ΑΣ. να μπαίνει τελικά μέσα και να διαπιστώνει ότι εντός του κλαμπ βρίσκονταν συνολικά 141 άτομα.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα τους και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + four =