αρχικηVIRALCity Tower: Ο πύργος που μόλις ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία, από «ελληνικά χέρια»

City Tower: Ο πύργος που μόλις ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία, από «ελληνικά χέρια»

Την κατασκευή του συγκροτήματος City Tower στη Σόφια, στην πλατεία Μακεδονίας ολοκλήρωσε η ΤΕΡΝΑ, η θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση που έχει υλοποιήσει η εισηγμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ακινήτων της Βουλγαρίας, με το κτίριο 20 ορόφων, που είναι ένα από τα υψηλότερα της βουλγαρικής πρωτεύουσας, να διαθέτει συνολική επιφάνεια άνω των 55.000 τ.μ.

Σύμφωνα με στελέχη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το City Tower, που βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Σόφιας (με πρόσβαση σε μετρό, τραμ και λεωφορεία) ενισχύει σημαντικά το απόθεμα γραφειακών χώρων πρώτης κατηγορίας στη Σόφια. Κατέχει περιβαλλοντική πιστοποίηση BREEAM, διαθέτει υπόγειο parking έξι επιπέδων (17.000 τ.μ.-370 θέσεις), όπως και εμπορικούς χώρους επιφάνειας 1.700 τ.μ. που αναπτύσσονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Στους υπόλοιπους 19 ορόφους αναπτύσσονται γραφειακοί χώροι με συνολική επιφάνεια 36.000 τ.μ.

Το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων και των γραφείων του City Tower έχει μισθωθεί, ενώ, κατά πληροφορίες, δεν αποκλείεται το 2018 να ξεκινήσουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενες εταιρείες και funds για την πώληση του κτιρίου.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =