αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Chevening»: Το ίδρυμα Λάτση σε στέλνει με υποτροφία για μεταπτυχιακό στη Βρετανία- Πως να κάνεις αίτηση

«Chevening»: Το ίδρυμα Λάτση σε στέλνει με υποτροφία για μεταπτυχιακό στη Βρετανία- Πως να κάνεις αίτηση

Μία υποτροφία, στα πλαίσια του προγράμματος «Chevening», χορηγεί και φέτος το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση σε συνεργασία με την Βρετανική Κυβέρνηση.

Οι υποτροφίες «Chevening» απονέμονται σε ανθρώπους που υποδεικνύουν ένα ηγετικό προφίλ και έχουν ένα δυνατό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, ενώ από την έναρξη του προγράμματος το 1983, 50.000 επαγγελματίες από περισσότερες από 160 χώρες και επικράτειες είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω των συγκεκριμένων υποτροφιών.

Η υποτροφία προσφέρει πλήρη χρηματοδότηση για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής, της Δημόσιας Διοίκησης, της Διεθνούς Ανάπτυξης και των Πολιτικών Επιστημών σε ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε προγράμματα που σχετίζονται με την Κοινωνία των Πολιτών και τη Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, ενώ ο επιλεγμένος υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει πληθώρα μοναδικών ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και πολιτιστικών εμπειριών.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, μέσω της ιστοσελίδας: www.chevening.org/apply. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων και την υποτροφία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.chevening.org/apply/guidance.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 4 =