αρχικηVIRALCheater’s Edition: Έρχεται η Monopoly που θα σε ωθεί… να εξαπατήσεις τους άλλους παίχτες

Cheater’s Edition: Έρχεται η Monopoly που θα σε ωθεί… να εξαπατήσεις τους άλλους παίχτες

Η Hasbro Inc έχει γίνει ο Νο1 κατασκευαστής παιχνιδιών στον κόσμο και αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της Monopoly, για… απατεώνες!

Στην έκδοση «Monopoly Cheater’s που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, θα υπάρχουν νέοι κανόνες και στοιχεία στα οποία οι λάτρεις του παιχνιδιού θα ενθαρρύνονται να εξαπατούν ως μέρος του παιχνιδιού, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα πολλούς. Αυτή η νέα ειδική έκδοση εισαγάγει ένα ολόκληρο νέο στυλ παιχνιδιού σε ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια όλων των εποχών.

«Όπως γνωρίζουν όσοι έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι, μια φιλική μάχη στο διάσημο παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες» δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Hasbro, Τζόναθαν Μπέρκοβιτς, στο Bloomberg.

Εκτός από τις κάρτες «εντολής» και «απόφασης», 15 διαφορετικές «cheat cards» (κάρτες εξαπάτησης) θα ζητούν από τους παίκτες να πραγματοποιήσουν κρυφές αποστολές και να σαμποτάρουν τους συμπαίκτες τους. Αν τα καταφέρουν, οι επιτυχημένοι παίκτες θα πάρουν αρκετά μετρητά ή δωρεάν ακίνητα. Αν παγιδευτούν, θα αναγκαστούν να δώσουν χρήματα ή και να καταλήξουν με χειροπέδες στη φυλακή – κυριολεκτικά θα υπάρχουν πλαστικές χειροπέδες στο παιχνίδι.

Ο Μπέρκοβιτς υποστηρίζει πως το στοιχείο εξαπάτησης ενισχύει το αρχικό παιχνίδι, προσφέροντας «μια δεύτερη ματιά».

Οι απατεωνιές στον «εγκεκριμένο κατάλογο» περιλαμβάνουν την κλοπή από την τράπεζα, την αύξηση του ενοικίου, την προσθήκη ενός ξενοδοχείου που δεν αγοράσατε στην ιδιοκτησία σας, την αφαίρεση ενός ξενοδοχείου του αντιπάλου, την μετακίνηση ενός συμπαίκτη όταν είναι η σειρά σας και την συλλογή ενοικίου από την ιδιοκτησία κάποιου άλλου.

Η Hasbro σκέφτηκε την ιδέα της ειδικής έκδοσης μετά από μια εσωτερική έρευνα περίπου 2.000 ατόμων, που αποκάλυψε πως οι μισοί σχεδόν εξ αυτών προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον αντίπαλό τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 14 =