αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑChatGPT: Δημιούργησε το δικό σου chatbot και βγάλε χρήματα

ChatGPT: Δημιούργησε το δικό σου chatbot και βγάλε χρήματα

Η συζήτηση για την AI και το ChatGPT καλά κρατεί. Τώρα η OpenAI, η εταιρεία που δημιούργησε το ChatGPT, παρουσίασε μια σειρά από αναβαθμίσεις στα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί. Και πλέον δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες εκδόσεις του ChatGPT.

«Ο καθένας μπορεί εύκολα να κατασκευάσει το δικό του GPT – δεν απαιτείται κωδικοποίηση», λέει η OpenAI στην ανάρτησή της στο blog της.

«Η δημιουργία είναι τόσο εύκολη όσο η έναρξη μιας συνομιλίας, η παροχή οδηγιών και επιπλέον γνώσεων και η επιλογή του τι μπορεί να κάνει, όπως η αναζήτηση στο διαδίκτυο, η δημιουργία εικόνων ή η ανάλυση δεδομένων», ανέφερε η εταιρία.

«Λανσάρουμε προσαρμοσμένες εκδόσεις του ChatGPT που μπορείτε να δημιουργήσετε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, που ονομάζονται GPT. Τα GPT είναι ένας νέος τρόπος για οποιονδήποτε να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη έκδοση του ChatGPT για να είναι πιο χρήσιμος στην καθημερινή του ζωή, σε συγκεκριμένες εργασίες, στη δουλειά ή στο σπίτι — και στη συνέχεια να μοιραστεί αυτήν τη δημιουργία με άλλους. Για παράδειγμα, τα GPT μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε τους κανόνες για οποιοδήποτε επιτραπέζιο παιχνίδι, να σας βοηθήσουν να μάθετε μαθηματικά στα παιδιά σας ή να σχεδιάσετε αυτοκόλλητα» σημειώνεται.

Και μπορείς να βγάλεις χρήματα από αυτό. «Από σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε GPT και να τα μοιραστείτε δημόσια. Αργότερα αυτόν τον μήνα, κυκλοφορούμε το GPT Store, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργίες από επαληθευμένους κατασκευαστές. Μόλις μπουν στο κατάστημα, τα GPT θα έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης και ενδέχεται να ανέβουν στους πίνακες κατάταξης. Θα επισημάνουμε επίσης τα πιο χρήσιμα και απολαυστικά GPT που συναντάμε σε κατηγορίες όπως η παραγωγικότητα, η εκπαίδευση και το “μόνο για διασκέδαση”. Τους επόμενους μήνες, θα μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα με βάση τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν το GPT σας» εξηγεί η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + twelve =