αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑCEOs, super models και διάσημοι: Τι περιλαμβάνει η «μυστική έκδοση» του Tinder που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις

CEOs, super models και διάσημοι: Τι περιλαμβάνει η «μυστική έκδοση» του Tinder που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Ένα «παράθυρο» του Tinder που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, έρχεται στην επιφάνεια. Να το εξηγήσουμε πιο απλά, για όσους δεν καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάμε: Το Tinder φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια «κρυφή έκδοση» του, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο κάποια premium μέλη. Ναι, αυτό αποκαλύπτει το αμερικανικό site Techcrunch.

Και τι ακριβώς ανθρώπους μπορεί να βρει κάποιος σε αυτή τη version της γνωστής πλατφόρμας; CEOs, super models, celebrities και άτομα που είναι πολύ δημοφιλή στο Tinder.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τα ακριβή κριτήρια με τα οποία προσκαλούνται κάποιοι χρήστες σε αυτό το… κλειστό club. Ωστόσο, το κοινό χαρακτηριστικό όλων, είναι ότι πρόκειται για άτομα υψηλού προφίλ ή για ανθρώπους που είναι πολύ δημοφιλείς.

Η «κρυφή έκδοση» έχει το όνομα Tinder Select και όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, ένα μεγάλο S δεσπόζει στο κέντρο της. Οι χρήστες που έχουν πρόσβαση εκεί, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξουν έκδοση, και να επιστρέψουν στο «απλό Tinder». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Tinder Select λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες, παρόλο που η εταιρία δεν έχει κάνει τι σχετικές ανακοινώσεις. Κάτι που δείχνει ότι μάλλον… θέλει λίγους χρήστες, στην εν λόγω vesion.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 5 =