αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCEO Airbnb: «Μας πήρε 12 χρόνια να το χτίσουμε, και χάσαμε σχεδόν τα πάντα μέσα σε 6 εβδομάδες»

CEO Airbnb: «Μας πήρε 12 χρόνια να το χτίσουμε, και χάσαμε σχεδόν τα πάντα μέσα σε 6 εβδομάδες»

Μπορεί να σου πάρει πολλά χρόνια για να χτίσεις το όνειρο σου, αλλά αρκεί ένα τυχαίο γεγονός που θα συμβεί εκεί έξω για να έρθουν τα πάνω- κάτω. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του CEO της Airbnb, Brian Chesky, λόγω του Covid-19 φέτος.

«Μας πήρε 12 χρόνια για να χτίσουμε την Airbnb και χάσαμε σχεδόν τα πάντα μέσα σε 4 έως 6 εβδομάδες», παραδέχτηκε ο CEO και συνιδρυτής της Airbnb, σε συνέντευξη του στο CNBC.

Όπως εξήγησε ο γνωστός επιχειρηματίας, η Airbnb έρχεται αντιμέτωπη με όλη την αβεβαιότητα που υπάρχει στον πλανήτη. «Το ταξίδι όπως το ξέραμε έχει τελειώσει. Δεν θέλω να πω ότι τα ταξίδια τελείωσαν, αλλά ότι το μοντέλο που γνωρίζαμε πέθανε και δεν θα επιστρέψει» προβλέπει.

Και συμπληρώνει: «Θα πάρουμε τα αυτοκίνητά μας, θα οδηγήσουμε μερικά χιλιόμετρα σε μια μικρή κοινότητα και θα μείνουμε σε ένα σπίτι». Εκτιμώντας ότι μετά το πέρασμα του ιού τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Στα θετικά, ο Chesky σημείωσε ότι η εταιρία του δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης στις ΗΠΑ. Ενώ ένα επίσης στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει θετικά, είναι η remote εργασία που αναπτύχθηκε ταχύτατα τους τελευταίους μήνες. Όπως λέει ο Brian Chesky, το «δουλεύω από το σπίτι» μπορεί να γίνει «δουλεύω από οποιοδήποτε σπίτι».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =