αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCEO εταιρίας απέλυσε μονομιάς 900 εργαζομένους μέσω Zoom (ΒΙΝΤΕΟ)

CEO εταιρίας απέλυσε μονομιάς 900 εργαζομένους μέσω Zoom (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν έχω καλά νέα για εσάς». Κάπως έτσι ξεκίνησε την βιντεοκλήση στο Zoom o CEO της εταιρίας Better.com, μέσα από την οποία ανακοίνωσε σε 900 εργαζομένους ότι απολύονται. Περίπου το 9% του προσωπικού δηλαδή.

Ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, 900 εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά. «Αν είστε σε αυτήν την κλήση, είστε στην άτυχη ομάδα που απολύεται. Η εργασία σας εδώ λήγει άμεσα» είπε μεταξύ άλλων ο Vishal Garg. Όπως μεταδίδει το CNN, ο Vishal Garg ανέφερε πως οι αλλαγές στην αγορά τον εξαναγκάζουν να απολύσει ένα κομμάτι του προσωπικού της εταιρίας, βάσει των επιδόσεων και της παραγωγικότητάς τους. Δεν ανέφερε όμως τα $750 εκατομμύρια που έλαβε η εταιρία από επενδυτές την προηγούμενη εβδομάδα. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους επενδυτές που στηρίζουν την Better.com είναι και ο γίγαντας Softbank.

«Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που το κάνω αυτό και δεν θέλω να το κάνω. Την τελευταία φορά που το έκανα, έκλαψα», είπε ο Garg.

Ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος έχασε τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, βιντεοσκόπησε την ομαδική κλήση και τη δημοσίευσε στα social media. Όπως είναι λογικό, η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει μεταδοθεί από πολλά μεγάλα ΜΜΕ. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το call μέσα από το οποίο ανακοινώθηκε η απόλυση στους 900 εργαζομένους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + eighteen =