αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCAFé Me’: Ακόμα μια αλυσίδα καφέ που ξεκίνησε από την Λάρισα, θέλει να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

CAFé Me’: Ακόμα μια αλυσίδα καφέ που ξεκίνησε από την Λάρισα, θέλει να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Mια ακόμη αλυσίδα από τη Λάρισα, στον χώρο των Καφέ, επιχειρεί να αναπτυχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο με την μέθοδο του franchising ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν τα Mikel και τα Bruno. Πρόκειται για τα CAFé Me’ του Γιώργου Ανδρεάδη η εταιρεία του οποίου μετράει ήδη δέκα σημεία τύπου Street Cafe.

Από αυτά τα δύο είναι εταιρικά και εδρεύουν στη Λάρισα, ακολουθούν μέσω  franchise άλλα έξι (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Λάρισα) ενώ δύο ακόμα λειτουργούν ως Shop in Shops. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα ο αριθμός θα αλλάξει καθώς στο στάδιο της κατασκευής βρίσκονται ακόμη τέσσερα νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρνακα και Πάφο.

Όπως διαβάζουμε στο Thessaliaeconomy.gr, το μέσο κόστος επένδυσης για ένα κατάστημα του είδους υπολογίζεται περίπου στις 30.000 ευρώ, με την τιμή εισόδου να ανέρχεται στις 15.000 ευρώ. Δεν απαιτούνται, πάντως, ετήσια ποσοστά από τον τζίρο των franchisee, ούτε χρήματα για διαφημιστική προβολή ή δικαιώματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 9 =