αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBusiness leaders παραιτούνται από τις θέσεις τους σε Google, Twitter και Amazon για να μπουν στα κρυπτονομίσματα

Business leaders παραιτούνται από τις θέσεις τους σε Google, Twitter και Amazon για να μπουν στα κρυπτονομίσματα

Προ ημερών η Σάντι Κάρτερ άφησε τη θέση της ως αντιπροέδρου cloud στην Amazon και ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο LinkedIn ότι εντάσσεται στο δυναμικό μιας εταιρείας τεχνολογίας κρυπτονομισμάτων. Συμπεριέλαβε στην ανακοίνωσή της και μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία αναφέρονται οι κενές θέσεις της συγκεκριμένης εταιρείας. Μέσα σε δύο ημέρες περισσότερα από 350 άτομα, πολλά εκ των οποίων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του Ιντερνετ, εξέφρασαν ενδιαφέρον για τις κενές θέσεις στην εταιρεία, την Unstoppable Domains. «Είναι η τέλεια καταιγίδα», τονίζει η κ. Κάρτερ, η οποία διαπιστώνει πως «είναι απίστευτη η κεκτημένη ταχύτητα σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο».

Η κ. Κάρτερ αποτελεί τμήμα ενός κύματος στελεχών και μηχανολόγων που εγκαταλείπουν τις καλοπληρωμένες θέσεις τους στους τεχνολογικούς κολοσσούς Google, Amazon, Apple και διάφορους άλλους, ορισμένοι εκ των οποίων πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες αμοιβές, για να κυνηγήσουν αυτό που θεωρούν μοναδική ευκαιρία από αυτές που συμβαίνουν στη ζωή μιας γενιάς. Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η βιομηχανία των κρυπτογραφημένων αξιών, υποστηρίζουν, στις οποίες ανήκουν το bitcoin και οτιδήποτε άλλο βασίζεται στην τεχνολογία του blockchain.

Ετσι, τον περασμένο μήνα ο Τζακ Ντόρσεϊ παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter για να ασχοληθεί περισσότερο με τα κρυπτονομίσματα στην άλλη εταιρεία του, τη Square, την οποία με μια συμβολική κίνηση μετονόμασε σε Block.

Ο Ντέβιντ Μάρκους, επικεφαλής της μονάδας κρυπτονομισμάτων στη Meta, πρώην Facebook, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη θέση του στο τέλος του έτους για να ακολουθήσει τον «επιχειρηματικό του γενετικό κώδικα», δηλαδή να ασχοληθεί με το σχέδιό του στα κρυπτονομίσματα, όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν τα σχέδιά του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + three =