αρχικηVIRALBusiness Insider: Οι λόγοι για τους οποίους τα ρολόγια Rolex είναι τόσο ακριβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Business Insider: Οι λόγοι για τους οποίους τα ρολόγια Rolex είναι τόσο ακριβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φθηνότερο Rolex κάνει περίπου 5.000 δολάρια. Το ακριβότερο μπορεί να φτάσει… σε αστρονομικά νούμερα. Είναι ένα brand γνωστό σε όλο τον κόσμο, και έχει ταυτιστεί με τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική άνεση. Γιατί όμως τα Rolex είναι τόσο ακριβά;

Στο παραπάνω βίντεο του Business Insider αναλύεται το πως ακριβώς φτιάχνονται και λειτουργούν τα συγκεκριμένα ρολόγια, και τι οδηγεί στην μεγάλη τιμή τους. Πρόκειται για ρολόγια, που πέρα από τα ποιοτικά υλικά τους, κουρδίζονται αυτόματα, δουλεύουν με απόλυτη ακρίβεια και είναι φυσικά αδιάβροχα.

Χρειάζεται 1 έτος για να κατασκευαστεί ένα ρολόι. Και περνά από πολλά και κοστοβόρα τεστ, μέχρι να φτάσει στον πελάτη. Επίσης, υπάρχει ειδική υπηρεσία που αναλαμβάνει να φτιάξει το Rolex σου αν πάθει κάτι. Συνήθως βέβαια τα συγκεκριμένα ρολόγια δεν παθαίνουν τίποτα. Μπορούν να αντέξουν 20 χρόνια. Ενώ αν τα προσέχεις λίγο παραπάνω μπορούν να αντέξουν… ως τα 100 χρόνια. Η λογική πίσω από ένα ρολόι Rolex, είναι ότι το αγοράζεις τώρα και «ζει» για πάντα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − three =