αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBusiness Insider: Οι δύο αεροπορικές εταιρίες που έχουν «κρυφές κάμερες» στα καθίσματα

Business Insider: Οι δύο αεροπορικές εταιρίες που έχουν «κρυφές κάμερες» στα καθίσματα

Αν ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνα σίγουρα θα έχεις πετύχει κάποια που διαθέτουν συστήματα In-flight entertainment (IFE). Πρόκειται για τις οθόνες που υπάρχουν στο αεροσκάφος για τους επιβάτες για να ψυχαγωγούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Πολλά αεροπλάνα δε, έχουν ατομικές οθόνες σε κάθε κάθισμα.

Τι έγινε όμως τώρα: Επιβάτες εντόπισαν εγκατεστημένες κάμερες στα IFE, σε πτήσεις των εταιρειών American Airlines και Singapore Airlines. Αυτό αποκαλύπτει άρθρο του Business Insider.

Μετά τα ποικίλα σχόλια που δημιουργήθηκαν, οι εταιρίες έδωσαν την δική τους απάντηση, αφού πρώτα παραδέχτηκαν την ύπαρξη των καμερών. Όπως εξήγησαν, οι κάμερες ναι μεν υπάρχουν αλλά δεν είναι σε λειτουργία και δεν θα τεθούν ποτέ σε λειτουργία. Όπως είπαν είπαν, αυτά τα συστήματα φτιάχνονται από τρίτες τεχνολογικές εταιρείες, και οι κάμερες τοποθετήθηκαν στα συστήματα από τις εταιρείες αυτές «για μελλοντική χρήση», όπως για παράδειγμα να δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν τηλεδιάσκεψη εν ώρα πτήσης.

Οι κάμερες υπάρχουν στα καθίσματα επιλεγμένων αεροσκαφών Boeing 777-200s, 777-300ERs, και Airbus A330-200s της American Airlines, ενώ στη Singapore Airlines είναι λίγο πιο διαδεδομένες, αφού στα καθίσματα της business, της premium economy και της economy των Airbus A350-900s, Airbus A380s, Boeing 777-300ERs, και Boeing 787-10s.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + fourteen =