αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBusiness με στιλ… Airbnb, κάτι από Κίνα, και όλα όσα είδαμε στο Open Coffee Athens #91

Business με στιλ… Airbnb, κάτι από Κίνα, και όλα όσα είδαμε στο Open Coffee Athens #91

Για μια ακόμη φορά, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ραντεβού. Χτες, Παρασκευή (όπως πάντα άλλωστε), έγινε το Open Coffee Athens #91, στο Μουσείο Μπενάκη, επί της οδού Πειραιώς. Το It’s Possible ήταν εκεί και παρακολούθησε όλο το event.

Υπήρξαν για 4 ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Ο Βασίλης Κυριμκυρίδης παρουσίασε το HappenApp (0:43 στο βίντεο). Μια πλατφόρμα που παρέχει εργαλεία δημιουργίας και διεξαγωγής UI/UX ερευνών σε πρωτότυπα εφαρμογών για άμεσο feedback από στοχευμένες ομάδες χρηστών.

Ο Φώτης Γονίδης ιδρυτής της SealSmile (15:34), παρουσίασε την πλατφόρμα που φιλοδοξεί να καταστήσει τις ηλεκτρονικές αγορές από τα πιο δημοφιλή κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα εύκολες, οικονομικές και ασφαλείς.

Οι Αλέξανδρος Καραβίτης και Πέτρος Ζιώγας παρουσίασαν την SyncBnB (39:35), την υπηρεσία που βοηθά ιδιοκτήτες βραχυχρόνιας μίσθωσης να διευρύνουν την παρουσία τους σε περισσότερες πλατφόρμες.

Τέλος, ο Σπύρος Φωτόπουλος παρουσίασε την Nimbata (1:06:09), μία υπηρεσία που αναλύει τηλεφωνικές κλήσεις για να αξιολογήσει την απόδοση προωθητικών ενεργειών, επεκτείνοντας τη χρήση συγχρονων μεθοδων online marketing στο παραδοσιακό πλην δημοφιλές μέσο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − five =