αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBusiness με βιντεοπαιχνίδια: Ο Millennial που έβγαλε 500.000 δολάρια μέσα σε ένα μήνα παίζοντας videogames

Business με βιντεοπαιχνίδια: Ο Millennial που έβγαλε 500.000 δολάρια μέσα σε ένα μήνα παίζοντας videogames

Είναι πλέον ένα πεδίο για να δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά. Μπορεί μικρός να έπαιζες βιντεοπαιχνίδια απλά για να περνάς την ώρα σου (οκ, μπορεί ακόμα να το κάνεις), όμως τώρα μπορείς να κάνεις περίπου το ίδιο πράγμα και να βγάζεις χρήματα. Πλέον υπάρχουν πλατφόρμες όπως το Twitch και το YouTube οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια που θέλεις σε Live Streaming, ενώ πολλοί άλλοι χρήστες σε παρακολουθούν.

Κάπως έτσι, και σε συνδυασμό με τα social media, μπορείς να «χτίσεις» το δικό σου κοινό που θα σε ακολουθεί και θα βλέπει τα βίντεο σου. Στη συνέχει μπορείς να ανέβεις ένα σκαλί πιο πάνω και να βγάλεις χρήματα από όλο αυτό. Είτε (περισσότερα) μέσω συνεργασιών με brands του χώρου, είτε (λιγότερα) μέσα από τα views που θα συγκεντρώνεις. Επίσης, υπάρχουν τουρνουά και διαγωνισμοί στους οποίους μπορείς να πάρεις μέρος και να κερδίσεις χρηματικά έπαθλα.

Μια τέτοια διαδρομή έχει ακολουθήσει ο Tyler “Ninja” Blevins. Ο οποίος είναι επαγγελματίας videogamer εδώ και αρκετά χρόνια. Έχοντας αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο CNBC, κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας του, δεν παράτησε το πανεπιστήμιο. Το επίσης εντυπωσιακό: Μέσα σε έναν μήνα, έβγαλε 500.000 δολάρια.

This millennial makes $500,000 a month playing video games

How Tyler "Ninja" Blevins makes over $500,000 a month playing video games like Fortnite.

Posted by CNBC Make It on Montag, 19. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 18 =