αρχικηVIRALBrewDog: Η ζυθοποιία που θέλει να φτιάξει το πρώτο ξενοδοχείο μπύρας και ήδη ξεκίνησε εκστρατεία στο Indiegogo

BrewDog: Η ζυθοποιία που θέλει να φτιάξει το πρώτο ξενοδοχείο μπύρας και ήδη ξεκίνησε εκστρατεία στο Indiegogo

Η σκοτσέζικη ζυθοποιία BrewDog φαίνεται πως θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε λάτρη της μπύρας ανά τον κόσμο, αφού προετοιμάζει το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο γύρω από το εν λόγω ποτό, το οποίο θα ρέει άφθονο σε κάθε χώρο.

Η BrewDog δημιούργησε μια εκστρατεία crowdfund στην πλατφόρμα Indiegogo και ευελπιστεί να συγκεντρώσει το ποσό των 75.000 δολαρίων σε 30 μέρες, με τα μισά σχεδόν να έχουν μαζευτεί.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2018 και το κόστος του υπολογίζεται στα 6 εκ. δολάρια. Όσο για το τι θα έχει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Κάθε δωμάτιο θα είναι διακοσμημένο σχετικά με την μπύρα, μια βρύση θα ρέει μπύρα διαρκώς, θα υπάρχει ψυγείο στο ντους γεμάτο μπύρες, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν διάφορες μπύρες στο μπαρ δίπλα, ενώ σε όλα τα γεύματα του ξενοδοχείου (ακόμα και στο πρωινό) θα σερβίρεται μπύρα. Μάλιστα στη σουίτα θα υπάρχει μπανιέρα με… ζεστή μπύρα!

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 8 =