αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Breaking News» έρχονται στο Youtube- Τι θα περιλαμβάνει η νέα κατηγορία που λανσάρει η πλατφόρμα

«Breaking News» έρχονται στο Youtube- Τι θα περιλαμβάνει η νέα κατηγορία που λανσάρει η πλατφόρμα

Το YouTube αποτελεί συνήθως το νούμερο ένα προορισμό όσον αφορά τις ενημερωτικές αναζητήσεις που κάνει ο κόσμος σε όλη την υφήλιο. Η Google φαίνεται ενήμερη σχετικά με αυτό και έτσι από σήμερα εισάγει στην αρχική καρτέλα της υπηρεσίας μια νέα κατηγορία, ως μια προσπάθεια διευκόλυνσης των χρηστών της. Λόγος για την κατηγορία ‘Breaking News’.

Στην desktop έκδοση παρουσιάζεται όπως ακριβώς και τα προτεινόμενα κανάλια στην αρχική σελίδα του YouTube, ενώ στη mobile, υπό τη μορφή ενός “ατέρμονου” carousel, τονίζει το Unboxholics.com. Τα νέα φαίνεται να διαφέρουν, από την τρομοκρατική επίθεση στη Μπαρτσελόνα προχθές, μέχρι την αποχώρηση του Steve Bannon από τον Λευκό Οίκο. Άγνωστα παραμένουν ακόμη το αν η εταιρία “γεμίζει” με περιεχόμενο της κατηγορίας κάνοντας χρήση κάποιου αλγορίθμου ή επιλέγοντας κάποιες hot ειδήσεις, καθώς και το αν η κατηγορία αυτή θα αποκτήσει μια μόνιμη θέση στην υπηρεσία ή θα εμφανίζεται μόνο σε περιπτώσεις εκτάκτων νέων.

Παραταύτα, αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη στην αρχική οθόνη του YouTube που ευελπιστεί να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο κατά τη διάρκεια περιόδων όπου το πλήθος των ειδήσεων είναι καταιγιστικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 3 =