αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBrainzone: Η Deloitte δημιουργεί κόμβο καινοτομίας στην Πάτρα

Brainzone: Η Deloitte δημιουργεί κόμβο καινοτομίας στην Πάτρα

Η Deloitte Ελλάδος εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στην Πάτρα ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η δημιουργία του Brainzone, ενός Innovation Hub με σκοπό να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και η επιτυχής δραστηριοποίηση νέων επιχειρήσεων στην πόλη.

Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο επέκτασης της παρουσίας της Deloitte στην Ελλάδα σε τέσσερις βασικούς σταθμούς – «hubs», σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, η οποία απορρέει από την αναγνώριση των δυνατοτήτων της περιφέρειας και κυρίως των πόλεων που φιλοξενούν πανεπιστημιακά ιδρύματα, καθώς και του επιστημονικού και στελεχιακού δυναμικού τους.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας, μαζί με το Brainzone, βρίσκονται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 4 και είναι συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της Deloitte είναι «να δημιουργήσει μια νέα εργασιακή, οικονομική και κοινωνική προοπτική στην πόλη, προσφέροντας την ευκαιρία σε νέα στελέχη να ενταχθούν στο δυναμικό της, ενώ παράλληλα, μέσα από τη δράση και τα προγράμματα που αναπτύσσει, να σταθεί αρωγός στην τοπική επιχειρηματικότητα και κοινωνία».

Προς αυτή την κατεύθυνση, σχεδιάζεται έως το τέλος του 2023 να έχουν δημιουργηθεί νέες θέσεις εργασίας στην Πάτρα, σε αντικείμενα ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τους τομείς της τεχνολογίας, του Consulting (Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) και του Risk Advisory (των Υπηρεσιών Διαχείρισης Ρίσκου), ενώ το γραφείο της Πάτρας θα αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας να δημιουργήσει ένα πιο εκτενές δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών της, σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, στην Πάτρα δημιουργείται και το Κέντρο Αριστείας, σε συνεργασία με την Google, για περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών στον τομέα της βιωσιμότητας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =