αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBoring Phone: Η Heineken έφτιαξε ένα κινητό… που δεν θυμίζει τα σύγχρονα smartphones

Boring Phone: Η Heineken έφτιαξε ένα κινητό… που δεν θυμίζει τα σύγχρονα smartphones

Σε κάποιους θα αρέσει. Κάποιοι άλλοι θα το βρουν… βαρετό. Το Boring Phone είναι ένα κινητό που δημιουργήθηκε από τις Human Mobile Devices (HMD) και Heineken.

Πρόκειται για ένα κινητό που καταργεί όλες τις σύγχρονες πολυπλοκότητες των smartphones και θυμίζει τα παλαιότερα κινητά τηλέφωνα.

Το Boring Phone διαθέτει πράσινη μητρική πλακέτα που είναι ορατή κάτω από το διάφανο κάλυμμά του και η οποία ταιριάζει με τον πράσινο οπίσθιο φωτισμό των διπλών οθονών του. Φυσικά, η επιλογή αυτή είναι μια νοσταλγική πινελιά που αποτίνει φόρο τιμής στα gadgets του παρελθόντος.

The New Hot Handset Is a Cute and Transparent Dumb Phone You Can't Buy |  WIRED

Το Boring Phone έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να αποσυνδεθούν από τις ειδοποιήσεις και τις αλληλεπιδράσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κυριαρχούν στη σύγχρονη ζωή, προωθώντας πιο άμεσες μορφές επικοινωνίας και την κοινωνικοποίηση στην πραγματική ζωή. Δεν διαθέτει εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες τυπικές smartphone λειτουργίες, αλλά προσφέρει μόνο πολύ απλά και βασικά χαρακτηριστικά, όπως πληκτρολόγιο T9, δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργείς όπως φακό.

Διαθέτει κάμερα και φυσικά το παιχνίδι Φιδάκι.

Tο Boring Phone της Heineken δεν διατίθεται προς πώληση, αλλά θα δίνεται παγκοσμίως σε διάφορες εκδηλώσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =