αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBooking Management: Μια… θαλάσσια ελληνική πλατφόρμα που έχει επεκταθεί σε ξένες αγορές

Booking Management: Μια… θαλάσσια ελληνική πλατφόρμα που έχει επεκταθεί σε ξένες αγορές

To Booking Management είναι µια πρωτοποριακή πλατφόρµα η οποία στοχεύει να φέρει κοντά τους ταξιδιώτες µε τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και skippers, ώστε να µπορέσει να κάνει εύκολη τη ναύλωση σκαφών αναψυχής, συνταιριάζοντας τις ανάγκες κάθε επιβάτη µε το είδος του σκάφους που ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτές.

To Booking Management λειτουργεί από το 2015 και ήδη έχει ένα πελατολόγιο που εκτείνεται σε Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Μάλτα. Κάθε ιδιοκτήτης σκάφους ή καπετάνιος µπορεί να κάνει την εγγραφή του εύκολα και γρήγορα µέσα από τη σελίδα bookingmng.com. Η διαδικασία ολοκληρώνεται µε την καταβολή µιας ετήσιας συνδροµής. ∆εν χρεώνεται καµία προµήθεια για τις ναυλώσεις που ακολουθούν. Επίσης, δεν υπάρχει καµία δέσµευση για ιδιοκτήτες σκαφών ή καπετάνιους!

Για κάθε σκάφος που εισάγεται στην πλατφόρµα, ο ιδιοκτήτης του ή ο καπετάνιος µπορεί να ορίσει συγκεκριµένα κριτήρια, όπως για παράδειγµα το λιµάνι απόπλου και τις περιοχές στις οποίες προτίθεται να ταξιδέψει. Επίσης, ορίζει τις τιµές ανά περίοδο και τις εβδοµάδες που το σκάφος θα είναι διαθέσιµο.

Από την πλευρά του ο ταξιδιώτης µπορεί να εγγραφεί στην πλατφόρµα και να αναζητήσει σκάφη µε βάση τα δικά του κριτήρια. Το σύστηµα συνταιριάζει τα κριτήρια αυτά µε τα δεδοµένα που έχουν εισαχθεί για κάθε σκάφος. Όταν υπάρχει συνταίριασµα, τότε το αίτηµα πάει µέσω email στους ιδιοκτήτες των σκαφών ή στους καπετάνιους που τα διαχειρίζονται.

Εφόσον οι δεύτεροι αποδεχτούν το ταξίδι, ο ταξιδιώτης ενηµερώνεται µε email για τις δυνατές επιλογές. Μόλις ο ταξιδιώτης επιλέξει µε ποιο σκάφος επιθυµεί να πραγµατοποιήσει το ταξίδι του, το επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του σκάφους ή ο διαχειριστής του λαµβάνει τα στοιχεία του πελάτη, ώστε να προχωρήσουν σε κράτηση. Η Booking Management δεν εµπλέκεται στη συµφωνία µεταξύ των δύο µερών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − one =