αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBlueGrowth: Ένας διαγωνισμός για startuppers της θαλάσσιας οικονομίας

BlueGrowth: Ένας διαγωνισμός για startuppers της θαλάσσιας οικονομίας

Αν είσαι startupper τότε ίσως αξίζει τσεκάρεις τον διαγωνισμό BlueGrowth. Ο οποίος για έκτη συνεχή χρονιά έχει στόχο να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη θαλάσσια οικονομία.

Ο διαγωνισμός BlueGrowth διοργανώνεται από την «Aephoria.net», και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Ναυτικού Επιμελητήριου της Ελλάδος.

Το call for entry άνοιξε και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και αρχές Ιανουαρίου.

Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Aephoria και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

«Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς startups. Με την υποστήριξη της Aephoria.net και του BlueGrowth, οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, καθώς και σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση σε χώρους εργασίας. Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία έχει καθιερώσει πλέον όχι μόνο τον Πειραιά, όπου έχει τρέξει ο διαγωνισμός πέντε συνεχή έτη, σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας αλλά έχει δημιουργήσει μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση» σημειώνουν οι διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων μπείτε στο http://www.bluegrowth.gr/register/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =