αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBlue Light Filter: Μια εφαρμογή για όσους χρησιμοποιούν το smartphone πριν κοιμηθούν

Blue Light Filter: Μια εφαρμογή για όσους χρησιμοποιούν το smartphone πριν κοιμηθούν

Είστε από τα άτομα που ξαπλώνουν με το κινητό και μετά δυσκολεύονται να κοιμηθούν; Δεν είστε μόνοι και πιθανώς να μην γνωρίζεται πως για αυτό φταίει η μπλε ακτινοβολία της οθόνης του smartphone σας.

Το Blue Light Filter είναι η εφαρμογή που θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Μέσω αυτού μπορούμε να ρυθμίσουμε την θερμοκρασία των χρωμάτων της οθόνης, μειώνοντας την μπλε ακτινοβολία. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με μαρτυρίες χρηστών αλλά και επιστημονικές έρευνες, αυξάνεται η ποιότητα του ύπνου μας, ενώ παύει ο πόνος και το τσούξιμο στα μάτια μας.

Όπως σημειώνει το dwrean.net, μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να ρυθμίσουμε πλήρως το πόσο θα επηρεαστεί η οθόνη μας, αν και από προσωπική εμπειρία με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως μετά από λίγη ώρα χρήσης συνηθίζουμε τα νέα χρώματα και δεν το καταλαβαίνουμε. Τέλος, εκτός από όλα τα παραπάνω η μείωση της φωτεινότητας της οθόνης βοηθά και στην εξοικονόμηση της μπαταρίας της συσκευής μας.

Το Blue Light Filter θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Google Play Store, ωστόσο πριν το εγκαταστήσετε συστήνουμε να ψάξετε αν υπάρχει η αντίστοιχη ρύθμιση ενσωματωμένη στη συσκευή σας.

Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − eight =