αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBlack Shark 3: Η Xiaomi έχει στα σκαριά το πρώτο κινητό με 16GB Ram

Black Shark 3: Η Xiaomi έχει στα σκαριά το πρώτο κινητό με 16GB Ram

Η Xiaomi κυκλοφόρησε μέσα στο 2019 τον διάδοχο του πρώτου Black Shark και τώρα ο αριθμός μοντέλου SHARK KLE-AO που κυκλοφόρησε λέγεται ότι ανήκει στο επόμενο Black Shark 3 το οποίο εγκρίθηκε από την Κίνα τον προηγούμενο μήνα. Η σειρά Black Shark της Xiaomi χαρακτηρίζεται ως “gaming” σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone της εταιρείας και σύμφωνα με πληροφορίες η Κινεζική εταιρεία θα ενσωματώσει στο Black Shark 3 συνολικά 16GB μνήμης RAM.

Την πληροφορία αποκάλυψε ο tipster, Sudhanshu στο Twitter ο οποίος υποστηρίζει ότι το smartphone θα υποστηρίζει και το νέο ταχύτατο δίκτυο, 5G.

Περισσότερες πληροφορίες για το Black Shark 3 δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο ωστόσο θα μπορούσε να ενσωματώνει τον Snapdragon 865, αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα ξεκινάει από τα 128GB εκτός και αν αποφασίσει η Xiaomi να διπλασιάσει τον αρχικό χώρο αποθήκευσης και μπαταρία που ίσως αγγίζει τα 4.700mAh.

Όσον αφορά τώρα το Black Shark 2 Pro αυτό ενσωματώνει μία οθόνη των 6.39 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ενσωματώνει τον Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 27W.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − nine =