αρχικηVIRALBirdbox: Μερικές διαφορετικές καμπίνες στη Νορβηγία (ΦΩΤΟ)

Birdbox: Μερικές διαφορετικές καμπίνες στη Νορβηγία (ΦΩΤΟ)

Θα έκανες μια καραντίνα σε ένα… Birdbox; Όχι δεν μιλάμε για κάποια «φωλιά πουλιών». Αλλά παραπέμπει σε αυτό- κατά κάποιο τρόπο. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Livit είχε την ιδέα και δημιούργησει μερικές ιδιαίτερες καμπίνες στην Νορβηγία, με μαγευτική θέα στο φυσικό τοπίο. Στο επίσημο site του γραφείου μάλιστα, υπάρχει και ειδική φόρμα επικοινωνίας για όποιον θέλει να αγοράσει μία τέτοια καμπίνα.

«Στην Livit θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που σου προσφέρει ένα νέο είδος εμπειριών, με την ελάχιστη επιβάρυνση ως προς το περιβάλλον. Οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από σύνθετα υλικά που μπορούν να αντέξουν σε κάθε περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη συντήρησης. Μπορούν να πάνε από μέρος σε μέρος και να ανυψωθούν-μετακινηθούν εύκολα με ελικόπτερο, όπως και να τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη, πάλι για να μην υπάρχει επιβάρυνση του περιβάλλοντος» τονίζει ο σχεδιαστής των Birdbox, Torstein Aa.

«Οι καμπίνες Birdbox θα μπορούν να υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, έτσι θα σου προσφέρεται και μία νέα εμπειρία σε κάθε νέο μέρος που θα επισκεφτείς. Έτσι δημιουργούμε μία ευκαιρία όπου παράλληλα μπορούμε να προβάλλουμε και τη χώρα μας, μέσα από μία εμπειρία που θα βιώσει μένοντας σε ένα Birdbox», συμπληρώνει ο CEO της Livit, Asbjørn Reksten Stigedal.

Οι καμπίνες Birdbox έρχονται σε δύο εκδόσεις, την Mini (περίπου 3.5 x 2 τ.μ.) και την Medi (5 x 2.4 τ.μ.). Ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι τα μεγάλα τους παράθυρα, από τα οποία μπορείς να βλέπεις την εντυπωσιακή θέα.

Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Experience The Fjords And Mountain Ranges Across Norway In A Birdbox
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =