αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑBinance: Tο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, αναστέλλει τις καταθέσεις και αναλήψεις σε δολάρια

Binance: Tο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, αναστέλλει τις καταθέσεις και αναλήψεις σε δολάρια

Το Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, αναστέλλει τις καταθέσεις και αναλήψεις σε δολάρια ΗΠΑ, ανακοίνωσε η εταιρεία, χωρίς να αναφέρει τον λόγο για αυτή την απόφαση.

“Αναστέλλουμε προσωρινά τις τραπεζικές μεταφορές σε δολάρια ΗΠΑ από τις 8 Φεβρουαρίου”, δήλωσε στο CNBC εκπρόσωπος του Binance. “Οι πελάτες που επηρεάζονται, ειδοποιούνται απευθείας”. Η εταιρεία είπε ότι “το 0,01% των μηνιαίως ενεργών χρηστών μας μοχλεύει τα τραπεζικά εμβάσματα σε δολάρια” και πρόσθεσε ότι “εργαζόμαστε σκληρά για να επανεκκινήσουμε την υπηρεσία το συντομότερο δυνατό”.

Η Binance US, μονάδα της εταιρείας που ελέγχεται από το δίκτυο καταπολέμησης χρηματοοικονομικών εγκλημάτων (Financial Crimes Enforcement Network – FinCEN) του Υπουργείου Οικονομικών, δήλωσε σε tweet ότι δεν επηρεάζεται από την αναστολή. Επομένως, η κίνηση ισχύει μόνο για πελάτες εκτός ΗΠΑ που μεταφέρουν χρήματα προς ή από τραπεζικούς λογαριασμούς σε δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 18 =