αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος o Bill Gates από την Διοίκηση της Microsoft

Τέλος o Bill Gates από την Διοίκηση της Microsoft

Μπροστά σε μια ιστορική αλλαγή είναι η Microsoft. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία την Παρασκευή, ο Bill Gates αποχωρεί από τη θέση που κατείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

«Ήταν μια τεράστια τιμή και προνόμιο, το να δουλέψουμε με τον Bill όλα αυτά τα χρόνια, και να μάθουμε από αυτόν» τόνισε ο CEO της Microsoft, Satya Nadella.

Και συμπλήρωσε: «Ο Bill ίδρυσε την εταιρία με πίστη στη δημοκρατική δύναμη του λογισμικού και ένα πάθος για την επίλυση των πιο πιεστικών προκλήσεων της κοινωνίας. Και η Microsoft και ο κόσμος είναι καλύτεροι για αυτό».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει επωφεληθεί από την ηγεσία και το όραμα του Bill. Και η Microsoft θα συνεχίσει να επωφελείται από το συνεχιζόμενο πάθος και τις συμβουλές του Bill, με στόχο προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Είμαι ευγνώμων για τη φιλία του Bill και ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω παράλληλα μαζί του για να κάνουμε πραγματικότητα την αποστολή μας: Να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο και κάθε Οργανισμό στον πλανήτη να επιτύχει περισσότερα», κατέληξε ο Nadella.

Ο Gates αναμένεται να παραμείνει στη θέση του technology adviser του Satya Nadella. Ενώ παράλληλα θα αφοσιωθεί περισσότερο στον φιλανθρωπικό Οργανισμό «The Bill and Melinda Gates Foundation».

Σημειώνεται ότι ο Bill Gates είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε την Microsoft το 1975. Με συνιδρυτή τον Paul Allen που έφυγε από την ζωή το 2018. Ο Bill Gates ήταν και CEO της εταιρίας μέχρι το 2000.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − six =