αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs και οι άλλοι: Σε τι ηλικία μπήκαν στην επιχειρηματικότητα (Γράφημα)

Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs και οι άλλοι: Σε τι ηλικία μπήκαν στην επιχειρηματικότητα (Γράφημα)

Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για να μπεις στην επιχειρηματικότητα. Πολλοί, ακόμα και στην Ελλάδα, θεωρούν «μικρό» έναν άνθρωπο κάτω των 25, για να ιδρύσει μια επιχείρηση. Αλήθεια, σε ποια ηλικία ξεκίνησαν οι σημερινοί κορυφαίοι επιχειρηματίες;

Τα παραδείγματα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Οι Mark Zuckerberg και Bill Gates, ίδρυσαν Facebook και Microsoft αντίστοιχα, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Ο Steve Jobs ξεκίνησε στα 21, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα.

Στα 21 ξεκίνησε και ο συνιδρυτής του Snapchat, Evan Spiegel. Ενώ λίγο μεγαλύτερος, στα 28, μπήκε στην επιχειρηματικότητα ο Elon Musk. Στα 30 ξεκίνησαν οι Jack Dorsey και Jeff Bezos. Όλοι τους σήμερα θεωρούνται leaders στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Όλοι πήραν την τύχη στα χέρια τους, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Από την άλλη, υπάρχουν και παραδείγματα ανθρώπων που έκαναν το «μπαμ» σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο Ray Kroc ίδρυσε τα McDonalds στα 52. Σε παρόμοιο δρόμο και ο John Remberton, που ίδρυσε την Coca Cola στα 55 του. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το γράφημα (δεξί κλικ και «προβολή εικόνας» για μεγέθυνση).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − four =