αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBill Gates: Αυτό είναι το βιβλίο που έγραψα για την επόμενη γενιά των leaders

Bill Gates: Αυτό είναι το βιβλίο που έγραψα για την επόμενη γενιά των leaders

«My book for the next generation of leaders». Αυτός είναι ο τίτλος στο post που έκανε ο Bill Gates, και στο οποίο αναφέρεται στο βιβλίο που έγραψε για την επόμενη γενιά των ηγετών.

«Νωρίτερα φέτος, έβγαλα ένα βιβλίο με τίτλο How to Avoid a Climate Disaster. Ένας από τους κύριους λόγους που το έγραψα είναι ότι οι νέοι άνθρωποι δείχνουν τόσο πολύ πάθος για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής», λέει ο διάσημος δισεκατομμυριούχος. Μάλιστα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείς να βρεις το e-book δωρεάν εδώ, όπως λέει.

Στο βιβλίο του ο διάσημος δισεκατομμυριούχος παραθέτει τις λύσεις που έχουμε, τις ανακαλύψεις που χρειαζόμαστε, και όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε τον πλανήτη βιώσιμο για τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μετακινούμαστε σε όλο τον πλανήτη, στο πως παράγουμε ηλεκτρική ενέργεια, πως φτιάχνουμε πράγματα, πως καλλιεργούμε τρόφιμα και πως θερμαίνουμε ή ψύχουμε τα κτίρια μας.

«Αυτό θα απαιτήσει… έναν τόνο καινοτομίας τόσο στην τεχνολογία όσο και στην πολιτική. Που σημαίνει ότι οι νέοι πρέπει να παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο. Από την εμπειρία μου, είναι αυτοί με τις περισσότερες νέες ιδέες και την περισσότερη ενέργεια για να τις ακολουθήσουν», λέει ο Gates.

Ενώ ο ίδιος καταλήγει: «Η επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα θα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουν κάνει ποτέ οι άνθρωποι. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούν να επιτύχουν η επιστήμη και η τεχνολογία, και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούν να επιτύχουν οι άνθρωποι. Εάν όλοι εμείς —και ειδικά οι σημερινοί νέοι— εφαρμόσουμε την εφευρετικότητα μας σε αυτό το πρόβλημα, μπορούμε να αποφύγουμε μια κλιματική καταστροφή».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − three =