αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBigBlue Data Academy: Δίνει δωρεάν εκπαίδευση σε 40 Ελληνίδες στο cloud computing με την βοήθεια της Amazon- Που να κάνεις αίτηση

BigBlue Data Academy: Δίνει δωρεάν εκπαίδευση σε 40 Ελληνίδες στο cloud computing με την βοήθεια της Amazon- Που να κάνεις αίτηση

Η BigBlue Data Academy, ως κύρια και μόνη αντιπρόσωπος του FemmeForward στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την δωρεάν εκπαίδευση 40 Ελληνίδων που θέλουν να αναπτύξουν μία καριέρα σε τεχνολογικά επαγγέλματα, όπως το Cloud Computing! Το Femme Forward είναι ένα διακρατικό έργο που χρηματοδοτείται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ και συνδιοργανώνεται από 14 φορείς.

Στα πλαίσια του προγράμματος λοιπόν, 40 γυναίκες θα εκπαιδευτούν δωρεάν στο Cloud Computing μέσω της Amazon Web Services – AWS. Στην Ελλάδα, ο αντιπρόσωπος και κύριος εκπαιδευτικός φορέας είναι η Big Blue Data Academy.

Στόχος είναι η κάλυψη αναγκών σε ρόλους Information and Communications Technology (ICT) της Ευρώπης, προσφέροντας στις εκπαιδευόμενες, όχι μόνο εκπαιδευτική κατάρτιση. Στηρίζοντας έτσι την γυναικεία ενδυνάμωση!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο, από 25 χώρες, που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα δωρεάν, καινοτόμο και πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και το βιογραφικό τους, ώστε να ξεκινήσουν την πορεία τους προς την τεχνολογική απασχόληση ή επιχειρηματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, με την υποστήριξη της AWS re/Start, οι εκπαιδευόμενες θα γνωρίσουν το cloud computing (ένας τομέας υψηλής ζήτησης με μεγάλες ελλείψεις ταλέντων στην Ευρώπη), και θα αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα technical skills που χρειάζονται για αυτόν τον περιζήτητο χώρο.

Επιπλέον, θα διδαχθούν απαραίτητα soft skills, όπως problem-solving, project management, και agile μεθοδολογίες. Τα μαθήματα θα είναι live & online. Θα παρέχεται και προσωπικό career planning and development ξεχωριστά σε καθεμία ώστε να είναι έτοιμη για την αγορά εργασίας.

Ο παγκοσμίως τεχνολογικός ηγέτης Fujitsu θα διασφαλίσει την αναγνώριση και συνάφεια των δεξιοτήτων με τις πραγματικές απαιτήσεις, ενώ ο φορέας επαγγελματικήςαποκατάστασης Randstad θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μαθητριών και θέσεων εργασίας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου.

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου σε αυτόν τον σύνδεσμο.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + eleven =