αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBig deal της πλατφόρμας Pockee με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Big deal της πλατφόρμας Pockee με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Pockee, η ελληνική start up που βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν έξυπνες αγορές και να εξοικονομήσουν χρήματα από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, εντάσσει στην πλατφόρμα της το δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, εταιρία ηγέτης στο χώρο του λιανεμπορίου με πορεία 78 χρόνων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι μένουν πιστοί στην ποιότητα, ποικιλία και εξυπηρέτηση της.

Η συνεργασία της Pockee με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της δεύτερης, να εξερευνήσουν και να εξαργυρώσουν επιπλέον αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ. Η εξαργύρωση των προσφορών γίνεται με έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο, μετά την ολοκλήρωση των αγορών: Με την καταχώρηση των στοιχείων της απόδειξη αγοράς στην πλατφόρμα του Pockee. Η αξία των προσφορών αποδίδεται με άμεση επιστροφή μετρητών στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό του πελάτη.

Προκειμένου να επωφεληθούν από τα προνόμια χρήσης του Pockee, οι πελάτες της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο www.pockee.com ή να κατεβάσουν την εφαρμογή Pockee στο Android ή iOS κινητό τους.

Μέχρι σήμερα έχουν επιστραφεί μέσω του Pockee πάνω από 1.300.000€ στους χρήστες της πλατφόρμας. Με την στήριξη της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την έναρξη μιας νέας, πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, το Pockee δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα να στραφούν σε εναλλακτικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και να κάνουν έξυπνη οικονομία στα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =