αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBig Deal: Τα νέα «μπακάλικα» της ΘΕΣγάλα καταγράφουν τεράστια αύξηση τζίρου κατά 120%

Big Deal: Τα νέα «μπακάλικα» της ΘΕΣγάλα καταγράφουν τεράστια αύξηση τζίρου κατά 120%

Υπερδιπλασιασμό του τζίρου τους καταγράφουν όσα καταστήματα του ΘΕΣΓάλα έχουν μετατραπεί σε Συνεταιριστικές γωνιές ελληνικών προϊόντων. Όπως αναφέρουν στο Capital.gr στελέχη του συνεταιρισμού, τα μετατρεπόμενα καταστήματα “ΘΕΣγάλα συν” έχουν ήδη, από την αρχή της λειτουργίας τους, αύξηση του τζίρου τους κατά 120% σε σχέση με την πρότερη λειτουργία τους ως αυτόματοι πωλητές.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το franchise τρέχει με ταχείς ρυθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παράλληλα με τη μετατροπή των καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών σε Συνεταιριστικές γωνιές ελληνικών προϊόντων “ΘΕΣγάλα συν”. Μέχρι σήμερα έχουν παραχωρηθεί σε συνεργάτες/franchisee 15 καταστήματα στις δύο πόλεις και άλλα 10 ετοιμάζονται κατασκευαστικά για άμεση παραχώρηση.

Δηλαδή, από το σύνολο των 63 καταστημάτων, για τα 25 έχουν ήδη βρεθεί συνεργάτες που θα αναλάβουν τη λειτουργία τους. Σύμφωνα πάντα με στελέχη του συνεταιρισμού, οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν σε ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα έχουν ξεπεράσει τις 500 για τις δύο πόλεις, τόσο για τα υπάρχοντα καταστήματα όσο και για περιοχές της Αττικής που δεν έχουν σήμερα κατάστημα ΘΕΣγάλα.

Ήδη λειτουργούν στην Αθήνα με συνεργάτες / franchisee καταστήματα σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Μενίδι και Μαρούσι. Στο Μενίδι είναι εξ’ ολοκλήρου νέο το κατάστημα.

Η μέση τιμή πώλησης των καταστημάτων για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία έχουν μείνει διαθέσιμα λίγα ακόμη καταστήματα καθώς η διαδικασία δικαιόχρησης έχει ξεκινήσει νωρίτερα απ’ ότι στην Αθήνα, είναι 95.000 ευρώ ενώ για την Αθήνα κυμαίνεται περίπου στις 120.000 ευρώ.

Παράλληλα με τη μετατροπή των καταστημάτων της Αθήνας σε Συνεταιριστικές γωνιές, τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και η υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον “το θες σπίτι σου”, όπου όλα τα προϊόντα των συνεταιριστικών γωνιών με ένα τηλέφωνο ή με ένα κλικ στο νέο ΘΕΣγάλα eshop θα παραδίδονται αυθημερόν.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη, σταδιακά, και στις υπόλοιπες περιοχές που ήδη λειτουργούν καταστήματα “ΘΕΣγάλα συν”. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον λειτουργεί ήδη αρκετούς μήνες σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Με την απόκτηση του καταστήματος μέσω franchise, οι νέοι συνεργάτες αποκτούν και το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής (μέσω της υπηρεσίας ‘το θες σπίτι σου’) για την περιοχή που βρίσκεται το κατάστημα.

Εν τω μεταξύ το κωδικολόγιο έχει φτάσει τους 115 κωδικούς προϊόντων, ενώ μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα προστεθούν 30 νέοι κωδικοί, μεταξύ των οποίων κατσικίσιο γάλα, προϊόντα νηστίσιμα για τη Σαρακοστή κ.ά. Όλα τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που υπάρχουν στις συνεταιριστικές γωνιές διανέμονται αποκλειστικά από τον ΘΕΣγάλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 13 =